Demin izledim sezon finalini.
Bittiği an bittiği için ağladım.... Hayat devam ediyor etmeli bir şekilde artık.

Night King'in, Bran gibi öngörüsü var deniyor Bran geçmişe gidip Nk'ya temas ettiğinde geçmiş olabilir veya en başından itibaren bu özelliğe sahip olmuş olabilir.
NK 7 sezon boyunca insan topladı çünkü o günün geleceğini biliyordu

aynen geçen bölümde ejderhaların geleceğini biliyodu mızraklar hazır sogukkanlılıkla çat diye indirdi geleceği görebiliyor night king işleri zor bizimkilerin :D

8. sezon için greyjoylara gerek yok aslında. keşke theon ve yarayı da öldürseydiler.

euron dışında delikanlı greyjoy kalmadı alemde

Son düzenleme:
Ananı avradını diyerek çirkinleşmek istiyorum beklenen an geldi ama tabii yine o anı 2 yıl filan bekleyeceğiz sanırım gençliğimizi yedin be Got bir sen bir Sabri.

177094-1503960569.jpg

Öyle günler gördüm ki, dost dediğim insanlar
Ben yanına varınca dudağını kıvırdı.
Bir zamanlar yanımda ağız açmayanlar
Sırtımı sıvazladı, bana oğüt savurdu.
Silahsız gördüğüne saldıran kahramanlar
En alçak tekmelerle beni yere devirdi.

Arya ve Sansa arasındaki olayı güzel bağladılar beklemiyordum :D Gerçi Bran'in olduğu yerde aksi çok saçma olurdu..
Yalnız Cersei arkadan iş çeviriyor da Bran varken bir bok yapamamalı gizlice umarım senaristler sırf senaryo bozulmasın diye Cersei ihanet ederken Bran'in hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi takılmasına izin vermezler.

ne yalan söyleyim ben night king reis ve kabilesini tutuyorum bu savaşta. jon reise de helal olsun,götürdü gene.

Çükrü ne demek istedin hiçbişe anlamadım. anlayan varsa aydınlatsın

Yalnız teori yazıyorum diyen biri vardı konuda sağolsun son iki bölümün spoilerını vermiş

İsmini hatırlayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız teori yazıyorum diyen bi yavşak vardı konuda sağolsun son iki bölümün spoilerını vermiş

İsmini hatırlayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harbiden lan hepsini bilmiş herif
Kar sahnesini falan bile bilmiş nereden bildiyse oda aynı kişi heralde

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hacılar şimdi bu con'un babası danerisin neyi oluyor?

Geri
Üst Alt