Dizi kitapi sollayinca sanki senaryo olarak eskisine göre düsüse gecti diyaloglar bile daha kötü yoksa ben mi yaniliyorum? George Martin reyiz hikayenin nasil bitecegini acikladi Dizi yapimcilarina ama o yola nasil varilmasi gerekdigini senaristlere birakti, cünkü Martin hala kitaplari yaziyor ve kendiside bu hikayenin nasil bir yol alacagini tam olarak bilmiyor, yavas yavas kendisi bunu yazarak hikayenin sonunu bulmak istiyor.
Tabiki hayranlikla iziliyorum hala bu diziyi cünkü kendi dalinda gelmis gecmis en iyisi. ama insan herzaman üzülüyor keske bir kac sezon daha yapilsaydida biraz George Martine zaman verilseydi kitaplarini bitirmesi icin, ozaman cok daha iyi olurda tahimindeyim.
Cünkü benim bir kötü tecrübem var, belki aranizda da okuyan olmustur Wheels of Time Kitaplarini. Robert Jordan reyiz kitaplarini bitiremeden vefat etmistir ölmeden önce esine anlatmis kitapin nasil devam etmesini, ulu Brandon Sanderson da bu görevi almis ve Kitaplari sonlandirmistir güzel de yapti ama icimde herzaman Robert Jordan kendisi bitirseydi acaba daha mi iyi bir son olurdu demeden gecemiyorum.