8. Sezon sızdırılan senaryoyu okudum. 2 sene bekleyecek halim yok anasını satayım.
Çok acayip şeyler oluyor, Siz okumayın.

Alnitak Alnilam Mintaka

2 sezon daha eklendi falan diye bi haber ciksada sokaklarda çırıl çıplak kossak

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Agir spoiler icerir..

Tyrion uzun bir aradan sonra tekrar sarap icmesi beni cok mutlu etti..

En buyuk fobisi, baskasinin kulladigi bardak su veya mesrubat icmek olan ben... Ve tyrionun kullandigi bardaktan cersie sarap icirmeye calismasi icimin yaglarini eritti..

Tabi cersienin hamile olmasi bu planin ters tepmesine neden oldu..

Tekrar izle emmoğlu..

Aynı kadeh değil...

Bacısına farklı kadehle servis yaparak jest yapıyor ve dönüp kendi kadehini yeniden doldurarak devam ediyor.
Cersie ninkide nazikce şarabı reddetmesinin gerekçesini hamilelik nedeniyle olduğunu ima ederek kişisel kırgınlık olmadığı hususunda karşı jest de bulunuyor..

Bence tersden okumuşsun.
Ayrıca jeste jestle karşılık vermesinin bir nedeni de Joffrey olayından dolayı artık ruhunda bile Tyrion u suçlamadığı sonucu çıkıyor..

Tekrar izle emmoğlu..

Aynı kadeh değil...

Bacısına farklı kadehle servis yaparak jest yapıyor ve dönüp kendi kadehini yeniden doldurarak devam ediyor.
Cersie ninkide nazikce şarabı reddetmesinin gerekçesini hamilelik nedeniyle olduğunu ima ederek kişisel kırgınlık olmadığı hususunda karşı jest de bulunuyor..

Bence tersden okumuşsun.
Ayrıca jeste jestle karşılık vermesinin bir nedeni de Joffrey olayından dolayı artık ruhunda bile Tyrion u suçlamadığı sonucu çıkıyor..

cersie 3 cocuk dogurduktan sonra hala tiğ gibiydi.

Kendimi onun yerine koyuyorum da tam bir travma..

3 cocuk dogur ustune 10larca kilo al ve barhtoenin umursamaz tavirlari.. Bu kadin belkide dizinin en cok yara alan karakteri..

Lanister hanedaninda kralligi devralacak kimse olmadigi icin ondan 4.ye girismis.. Tekrar soyleyeyim de insanlar olayin ciddiyetini farketsin.. En az 10 kilo alacak ve dogum catlaklarida cabasi..

ilk cagda henuz sezeryanda yok.

Tyriona kizma sebebi bu.. Artik ejderha kadinina itaat ediyorsun ve tahtin varisi olamayacaksin ve bende tekrar dogurma yoluna gittim diyor..

Tyrion hamilesin derken sesinin titremesi bu yuzden... Lanisterlar icin yapilmis en buyuk fedakarlik bu diyor..

Dizi kitapi sollayinca sanki senaryo olarak eskisine göre düsüse gecti diyaloglar bile daha kötü yoksa ben mi yaniliyorum? George Martin reyiz hikayenin nasil bitecegini acikladi Dizi yapimcilarina ama o yola nasil varilmasi gerekdigini senaristlere birakti, cünkü Martin hala kitaplari yaziyor ve kendiside bu hikayenin nasil bir yol alacagini tam olarak bilmiyor, yavas yavas kendisi bunu yazarak hikayenin sonunu bulmak istiyor.

Tabiki hayranlikla iziliyorum hala bu diziyi cünkü kendi dalinda gelmis gecmis en iyisi. ama insan herzaman üzülüyor keske bir kac sezon daha yapilsaydida biraz George Martine zaman verilseydi kitaplarini bitirmesi icin, ozaman cok daha iyi olurda tahimindeyim.

Cünkü benim bir kötü tecrübem var, belki aranizda da okuyan olmustur Wheels of Time Kitaplarini. Robert Jordan reyiz kitaplarini bitiremeden vefat etmistir ölmeden önce esine anlatmis kitapin nasil devam etmesini, ulu Brandon Sanderson da bu görevi almis ve Kitaplari sonlandirmistir güzel de yapti ama icimde herzaman Robert Jordan kendisi bitirseydi acaba daha mi iyi bir son olurdu demeden gecemiyorum.

Dizi kitapi sollayinca sanki senaryo olarak eskisine göre düsüse gecti diyaloglar bile daha kötü yoksa ben mi yaniliyorum? George Martin reyiz hikayenin nasil bitecegini acikladi Dizi yapimcilarina ama o yola nasil varilmasi gerekdigini senaristlere birakti, cünkü Martin hala kitaplari yaziyor ve kendiside bu hikayenin nasil bir yol alacagini tam olarak bilmiyor, yavas yavas kendisi bunu yazarak hikayenin sonunu bulmak istiyor.

Tabiki hayranlikla iziliyorum hala bu diziyi cünkü kendi dalinda gelmis gecmis en iyisi. ama insan herzaman üzülüyor keske bir kac sezon daha yapilsaydida biraz George Martine zaman verilseydi kitaplarini bitirmesi icin, ozaman cok daha iyi olurda tahimindeyim.

Cünkü benim bir kötü tecrübem var, belki aranizda da okuyan olmustur Wheels of Time Kitaplarini. Robert Jordan reyiz kitaplarini bitiremeden vefat etmistir ölmeden önce esine anlatmis kitapin nasil devam etmesini, ulu Brandon Sanderson da bu görevi almis ve Kitaplari sonlandirmistir güzel de yapti ama icimde herzaman Robert Jordan kendisi bitirseydi acaba daha mi iyi bir son olurdu demeden gecemiyorum.

Kitapları sollaması senaryo kalitesini açıkça düşürdü zaten reis eleştiren çok bu konuda. Hala mükemmel bir dizi ama ilk 4-5 sezondaki tadı yok bence de özellikle de senaryodaki mantık hataları çok sırıtıyor. Uzun uzun yazmıştım 6. sezon hakkında birkaç sayfa geride..

8.sezon senaryosu yalan dolan 1 kısmı dışında mantıklı yanı yok

Son bölüm beklentimin altında kaldı dicem Erman Abi gelip sövecek diye diyemiyorum.

Oğlum şu sızan(!) 8. sezonu pişirip durmayın yav millet boş yere okuyor sonra, manyağın biri üşenmemiş yazmış tamamen uydurma bir şey.

Son düzenleme:
Son bölüm beklentimin altında kaldı dicem Erman Abi gelip sövecek diye diyemiyorum.

Sezon finali ile ilkili iki üç bir şey karalayacaktım ama Erman'ın metrekare başına 3 ''muazzam'' kelimesi düşen yazısını gördükten sonra vazgeçmiştim. Yalnız değilmişim demek. Üzerinden biraz zaman geçsin döşeyeceğim eleştirilerimi, cidden çok sıkıntılı bir sezondu. Millet iki güzel cgi görünce g.tü başı dağıtıyor.

Geri
Üst Alt