- 10 Nisan 2013
- 58.917
- 42.274
- 3.943
Büyük savaşçı olmalarına gerek var mı? Ejderhalara hükmedebiliyorlar daha ötesi var mı? Gece gece başak geçecek başka birini bul.
Problem mi var Erman bey
GSCimbom mobil app
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük savaşçı olmalarına gerek var mı? Ejderhalara hükmedebiliyorlar daha ötesi var mı? Gece gece başak geçecek başka birini bul.
Ben bin yıl diye biliyorum.* 280 veya 300 yıl önce olması lazım. 1000 yıl değil.
Velev ki var ne olacak?Problem mi var Erman bey
GSCimbom mobil app
Robert ile herhangi bir targaryen kıyaslanamaz bana kalırsa. Hayvan ötesi bir arkadaştır kendileri. Ned starkın bile zar zor kaldırabildiği ağırlıkta ve büyüklükte bir savaş çekiciyle savaştığı söylenmektedir ve bu çekiç ile rhaegar kardeşimize tek atıp hakkın rahmetine kavuşturmuştur.
Velev ki var ne olacak?
O halde Mehmet Bey'i konudan atmanızı rica ediyorum.Varsa çözelim gereksiz kalabalık yapmayın.
Evet... Dizide nedendir bilinmez vermemişler o hayvanlığını, oysa adam efsanevi bir savaşçı. En azından bir flashbackle efsanevi zırhı içinde gösterebilirlerdi.
![]()
O halde Mehmet Bey'i konudan atmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
Sen başka bir başlıkta askerliği kısa dönem yapacağım demişsin de bu ali kıran baş kesen kafasıyla orada da devam edersen o dönem pek kısa olmaz diye tahmin ediyorum kardeşim.Onun yerine seni banlayalım problem çözülsün.
Sen başka bir başlıkta askerliği kısa dönem yapacağım demişsin de bu ali kıran baş kesen kafasıyla orada da devam edersen o dönem pek kısa olmaz diye tahmin ediyorum kardeşim.
İyi forumlar.
Hocam sen kitapları okudun mu? Okuduysan diziden sonra okunmasını tavsiye eder misin yoksa çoğunlukla aynı olaylar mı? Belli başlı farklılıklar olduğunu ve kitapların daha detaylı olduğunu biliyorum ama sence okumaya değecek kadar fark var mı?
Gerçi okudun mu diye sormam gereksiz oldu baya![]()
Sen başka bir başlıkta askerliği kısa dönem yapacağım demişsin de bu ali kıran baş kesen kafasıyla orada da devam edersen o dönem pek kısa olmaz diye tahmin ediyorum kardeşim.
İyi forumlar.
Yanlış biliyorsun o halde Erman bey... Şimdi baktım 283 yılmış.Ben bin yıl diye biliyorum.

Yanlış biliyorsun o halde Erman bey...
Şaşırdık mı tabii ki hayır.
GSCimbom mobil app
Kitabida guzeldi ama bir Lord of the rings degil,ya da Hobbit Harry Potter serisi,okumadiysan Kuzgunun golgesi serisi tavsiye.son.kitap ates kralicesi yeni cikti ,aldim toplam 3kitap simdilik,yaratik vs yok ama fantastik seri ben begenerek okudum. Suana kadar bitoremedigim tek fantastik kitap Silmarillion dur.ki arkadas dort defa başladım biraktim,isimler,isimler,isimletBu yaz başladım, ortalarda bıraktım. Bir fantezi manyağı olarak pek aradığımı bulamadım açıkçası kitapta, yalnız kıyası diziye göre yapmıyorum yüzüklerin efendisi evrenine göre yapıyorum. Kitabın diziden çok daha derinlikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Bir de got wiki gibi sitelerde o kadar uzun zaman geçirmişim ki kitapları okumuş kadar olmuşum, zira sık sık kitaplardan alıntılar yapılıyor.
Şahsen diziyi 7. sezona kadar izleyen birine kitapları önermem, ama got evrenini merak ediyorsan got wiki vs gibi sitelere göz atmanı şiddetle tavsiye ederim.
Bu yaz başladım, ortalarda bıraktım. Bir fantazi manyağı olarak pek aradığımı bulamadım açıkçası kitapta, yalnız kıyası diziye göre yapmıyorum yüzüklerin efendisi evrenine göre yapıyorum. Kitabın diziden çok daha derinlikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Bir de got wiki gibi sitelerde o kadar uzun zaman geçirmişim ki kitapları okumuş kadar olmuşum, zira sık sık kitaplardan alıntılar yapılıyor.
Şahsen diziyi 7. sezona kadar izleyen birine kitapları önermem, ama got evrenini merak ediyorsan got wiki vs gibi sitelere göz atmanı şiddetle tavsiye ederim.