Robert ile herhangi bir targaryen kıyaslanamaz bana kalırsa. Hayvan ötesi bir arkadaştır kendileri. Ned starkın bile zar zor kaldırabildiği ağırlıkta ve büyüklükte bir savaş çekiciyle savaştığı söylenmektedir ve bu çekiç ile rhaegar kardeşimize tek atıp hakkın rahmetine kavuşturmuştur.

Evet... Dizide nedendir bilinmez vermemişler o hayvanlığını, oysa adam efsanevi bir savaşçı. En azından bir flashbackle efsanevi zırhı içinde gösterebilirlerdi.

latest

Evet... Dizide nedendir bilinmez vermemişler o hayvanlığını, oysa adam efsanevi bir savaşçı. En azından bir flashbackle efsanevi zırhı içinde gösterebilirlerdi.

latest

Hocam sen kitapları okudun mu? Okuduysan diziden sonra okunmasını tavsiye eder misin yoksa çoğunlukla aynı olaylar mı? Belli başlı farklılıklar olduğunu ve kitapların daha detaylı olduğunu biliyorum ama sence okumaya değecek kadar fark var mı?

Gerçi okudun mu diye sormam gereksiz oldu baya :D

Son düzenleme:
TRT versiyonunu dinleyince Ned Stark aklıma geliyor

YouTube

Winterfell yaralı Winterfell öksüz

Sen başka bir başlıkta askerliği kısa dönem yapacağım demişsin de bu ali kıran baş kesen kafasıyla orada da devam edersen o dönem pek kısa olmaz diye tahmin ediyorum kardeşim.

İyi forumlar.

Burası dizi başlığı konuyu dağıtmazsan sevinirim.

GSCimbom mobil app

Hocam sen kitapları okudun mu? Okuduysan diziden sonra okunmasını tavsiye eder misin yoksa çoğunlukla aynı olaylar mı? Belli başlı farklılıklar olduğunu ve kitapların daha detaylı olduğunu biliyorum ama sence okumaya değecek kadar fark var mı?

Gerçi okudun mu diye sormam gereksiz oldu baya :D

Bu yaz başladım, ortalarda bıraktım. Bir fantezi manyağı olarak pek aradığımı bulamadım açıkçası kitapta, yalnız kıyası diziye göre yapmıyorum yüzüklerin efendisi evrenine göre yapıyorum. Kitabın diziden çok daha derinlikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Bir de got wiki gibi sitelerde o kadar uzun zaman geçirmişim ki kitapları okumuş kadar olmuşum, zira sık sık kitaplardan alıntılar yapılıyor.

Şahsen diziyi 7. sezona kadar izleyen birine kitapları önermem, ama got evrenini merak ediyorsan got wiki vs gibi sitelere göz atmanı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Sen başka bir başlıkta askerliği kısa dönem yapacağım demişsin de bu ali kıran baş kesen kafasıyla orada da devam edersen o dönem pek kısa olmaz diye tahmin ediyorum kardeşim.

İyi forumlar.

Gerekirse kendimizi siper ederiz raad ol sen, Emrah Yıldırım'ı sahipsiz mi sandın ? 1000'lerce GSC neferi var.

Bu yaz başladım, ortalarda bıraktım. Bir fantezi manyağı olarak pek aradığımı bulamadım açıkçası kitapta, yalnız kıyası diziye göre yapmıyorum yüzüklerin efendisi evrenine göre yapıyorum. Kitabın diziden çok daha derinlikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Bir de got wiki gibi sitelerde o kadar uzun zaman geçirmişim ki kitapları okumuş kadar olmuşum, zira sık sık kitaplardan alıntılar yapılıyor.

Şahsen diziyi 7. sezona kadar izleyen birine kitapları önermem, ama got evrenini merak ediyorsan got wiki vs gibi sitelere göz atmanı şiddetle tavsiye ederim.
Kitabida guzeldi ama bir Lord of the rings degil,ya da Hobbit Harry Potter serisi,okumadiysan Kuzgunun golgesi serisi tavsiye.son.kitap ates kralicesi yeni cikti ,aldim toplam 3kitap simdilik,yaratik vs yok ama fantastik seri ben begenerek okudum. Suana kadar bitoremedigim tek fantastik kitap Silmarillion dur.ki arkadas dort defa başladım biraktim,isimler,isimler,isimlet

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yaz başladım, ortalarda bıraktım. Bir fantazi manyağı olarak pek aradığımı bulamadım açıkçası kitapta, yalnız kıyası diziye göre yapmıyorum yüzüklerin efendisi evrenine göre yapıyorum. Kitabın diziden çok daha derinlikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

GOT Wiki'de dolanıyorum baya ben de çoğu şeyi biliyor olabilirim aslında :D
Bir başlayayım o zaman bakalım vaktim bol olduğu için sıksa da bitiririm gibi geliyor. Yüzüklerin Efendisi'ne göre değerlendirmek biraz acımasız olmuş bence :D
Son olarak tavsiye edeceğin kaliteli bir fantazi evreni var mı bunlar dışında?

Geri
Üst Alt