Game Pass, PS Plus, Epic Games İndirim Duyuru Başlığı - Sayfa 114 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Frostpunk ve Hearts of Iron 4 (steam'de yüzde 70 indirimle 9 dolara düşmüş, son 28 saat) bu işin zirvesi bu konuda. Ama dikkat et sinir krizleri geçirtebilir. :D

Frostpunk:
Ekli dosyayı görüntüle 253989

Hearts Of Iron 4:
Ekli dosyayı görüntüle 253990
Frostu dün gordum direk indirip oynadım gece😄, 3. Günden soguktan 3 kişi ölünce kafam rahat oynayayım dedim, benlik birşey. Mühendisleri hastaneye koyunca hastalara makine yağı verdiler herhalde. Halkla da papaz oldum

Frostu dün gordum direk indirip oynadım gece😄, 3. Günden soguktan 3 kişi ölünce kafam rahat oynayayım dedim, benlik birşey. Mühendisleri hastaneye koyunca hastalara makine yağı verdiler herhalde. Halkla da papaz oldum
Şu Hearts Of Iron 4'ü oynayamadım daha, ama öyle yorumlar var ki gerçekten bambaşka bir şey olduğu bariz. Hani al çekirdeğini çayını otur oku yani. :D
Ekran Alıntısı.PNG
123.PNG
31.PNG

Şu Hearts Of Iron 4'ü oynayamadım daha, ama öyle yorumlar var ki gerçekten bambaşka bir şey olduğu bariz. Hani al çekirdeğini çayını otur oku yani. :D
Ekli dosyayı görüntüle 253992
Ekli dosyayı görüntüle 253993
Ekli dosyayı görüntüle 253994
bizim birader hafta sonu saaatlerce sırf bu oyunu oynuyor.Almanlar ve rusya çok kuvvetli Türkiyeyi ve Amerikayı politikayla kendi adamlarıyla etkileyip probagandayla faşist yapıyor .Mesala Türkiye faşist oldumu Nihal Atsız bakan falan oluyor pek hakim değilim

bizim birader hafta sonu saaatlerce sırf bu oyunu oynuyor.Almanlar ve rusya çok kuvvetli Türkiyeyi ve Amerikayı politikayla kendi adamlarıyla etkileyip probagandayla faşist yapıyor .Mesala Türkiye faşist oldumu Nihal Atsız bakan falan oluyor pek hakim değilim
Bu tür strateji oyunları bataklık gibi ya, girdin mi çıkamıyorsun. Ciddi zaman lazım ama keyfini çıkartmak için.

Stellaris bataklığına düşmüştüm bir zamanlar, HoI, EU falan yanında çıtır çerez kalıyordu :asd: En sen bu oyunu anlayacak bir beyin barındırmıyorum galiba diye silmiştim
Clash Of Clans günlerim aklıma geldi, tabii çok alakaları yok oyun olarak ama MEB'in verdiği tabletle derste bile oynardık. 1 yılda 3 yıllık çar kasmıştık. Boşa zaman kaybı olmasın diye inşaatın biteceği saate alarm kurar, gecenin 3-4'ünde kalkar, yeni inşaatı başlatıp tekrar yatardım. Klan savaşlarında ise rakip savaşı kazandım zannetsin diye yine gecenin saçma sapan saatlerinde alarm ile uyanıp, son saldırıları 1 dk önce filan yapardık. İşin komik kısmı, o kadar oynadım ama yine de kara ordusu ile köy fulleme işini çözememiştim. Söz gelimi, strateji oyunları bataklıktır. :asd:

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 253992
Ekli dosyayı görüntüle 253993
Ekli dosyayı görüntüle 253994

Resim

Üst Alt