- 3 Temmuz 2012
- 133.907
- 80.760
- 5.198
bunu vermısmıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala bana göre en iyi platform ya, Epic işkence-Xbox fena değil yine ama.steamboykot
Hala bana göre en iyi platform ya, Epic işkence-Xbox fena değil yine ama.
Herkes yüklenince sorun olmuş galiba, şu an sorunsuz alınıyor. Mağazada alındı görünüyor ama kütüphanede yoksa daha sonra eklenir muhtemelen.
Kaliteli indirimler;
Steam
PS5
Ekli dosyayı görüntüle 272444Hogwarts Legacy PS4 Sürümü
Mirasınız, onu nasıl kullandığınıza bağlı. Yazılmamış olanı yaşayın.store.playstation.com
Ekli dosyayı görüntüle 272445Alan Wake 2
Etrafı Kuzeybatı Pasifikle çevrili küçük bir kasaba olan Bright Fallsta cinayetle sonuçlanan bir dizi ayin huzuru bozuyor. Zorlu vakaları çözmesiyle tanınan başarılı FBI ajanı Saga Anderson ise cinayetleri araştırmaya geliyor. Andersonın elindeki vaka, ancak bir korku hikâyesinde olabilecek...store.playstation.com
Ekli dosyayı görüntüle 272446
Ekli dosyayı görüntüle 272447Marvel's Spider-Man Remastered
PS5™ için yeniden düzenlenmiş tüm macerayı deneyimleyin.store.playstation.com
Ekli dosyayı görüntüle 272448Assassin's Creed Valhalla PS4 & PS5
Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar. Kendi Viking destanınızı 60 FPS hız ve 4K çözünürlükte yazın. Efsanevi Viking akıncısı Eivor olarak oynayın. Erken Orta Çağ İngilteresinde, düşmanlar üzerine akınlar yapın, yerleşim alanınızı...store.playstation.com
Ekli dosyayı görüntüle 272449Metro Exodus
4A Gamesin hazırladığı Metro Exodus, en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül dövüşleri ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma korkusuyla birleştiren destansı, hikaye tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Moskova Metrosunun yıkık harabelerinden kaç ve en büyük Metro macerasında...store.playstation.com
Ekli dosyayı görüntüle 272450Prince of Persia The Lost Crown
Sargon olarak bir kılıç dehasından olağanüstü bir efsaneye dönüşünstore.playstation.com
Rust 9.49 dolar steamda solo eglenir miyimPrince of Persia The Lost Crown harika bir oyun. Şu an en uygun Ubisoft'un kendi mağazasından alınabilir indirim kodu ile. Teşekkürler bu güzel liste için
Ben eğlenememiştim. Belki sen eğlenirsinRust 9.49 dolar steamda solo eglenir miyim
1 senelik oyun, çok da güzel bir oyun. Oynamanızı tavsiye ederimkütüphanemde yokmuş ekstra sevindim şu an
Sen boyle deyince spiderman cektim zaten ne zamandir aklimdaydi.1 senelik oyun, çok da güzel bir oyun. Oynamanızı tavsiye ederim![]()
Arassssssss oyunumuzu verrhot wels vermısler @Aras Şimşek alamıyoz