@Aras Şimşek su Gamescom mu neydi adi, ne zamandi, bir cok oyun aciklanacak.

Heores lazim erkenden bu yaz
Gamescom'a daha var da oraya aşırı oyun saklamaz firmalar. Orada genelde FC26 falan gösterilir, demolar oynattırılır. 20 Ağustos bunun tarihi ki fırsatı olan bence gitmeli, Gamescom etkinlikleri çok keyifli olur Köln'de Koelnmesse ticaret merkezinde

Bu Cuma günü Summer Game Fest var Geoff'un düzenlediği. Mevcut durumda E3'ün yerini alan en büyük etkinlik bu.

Gamescom'a daha var da oraya aşırı oyun saklamaz firmalar. Orada genelde FC26 falan gösterilir, demolar oynattırılır. 20 Ağustos bunun tarihi ki fırsatı olan bence gitmeli, Gamescom etkinlikleri çok keyifli olur Köln'de Koelnmesse ticaret merkezinde

Bu Cuma günü Summer Game Fest var Geoff'un düzenlediği. Mevcut durumda E3'ün yerini alan en büyük etkinlik bu.

Hah game fest iste.

heroes bu ay cikmasi gerekli second quarter dedikleri icin. Orada gelir net tarih diye dusunuyorum gecikme varsa.

Hah game fest iste.

heroes bu ay cikmasi gerekli second quarter dedikleri icin. Orada gelir net tarih diye dusunuyorum gecikme varsa.
Olden Era için Steam'de 2. Çeyrek yazmasına çok takılma. Ubisoft ve Unfrozen'ın son paylaştığı sinematik videosunda da Summer 2025 şeklinde belirtilmişti. Erteleneceğini sanmıyorum zaten EA olarak çıkacak bir yapım, bu yaz mutlaka çıkacaktır erken erişime.

Ps plus üyeliklerine indirim gelmiş. Yenilemeyenler varsa 11 hazirana kadar indirim var. Deluxe üyelikte %33 indirim var 2.858 TL’ye düşüyor, Extra üyelikte %25 indirim var 2.733 TL'ye geliyor. İsteyen varsa çöksün @Keramettin TANRIVERDİ @Vasfi Vural

Mevcut uyeliklere gozukmuyor kral
O zaman biten üyelikler yenilesin diye yapmışlar. Normalde eski fiyat hazirana kadar geçerli olacaktı ama zammı hemen yansıttılar tepki geldi. Ben de yenilememiştim mesela şimdi hemen hemen o fiyatlara getirmişler yine.

Ps plus üyeliklerine indirim gelmiş. Yenilemeyenler varsa 11 hazirana kadar indirim var. Deluxe üyelikte %33 indirim var 2.858 TL’ye düşüyor, Extra üyelikte %25 indirim var 2.733 TL'ye geliyor. İsteyen varsa çöksün @Keramettin TANRIVERDİ @Vasfi Vural
Benim black friday dönemine denk geliyor o dönemde de oluyor aynı indirim.

1900e alıyordum hep şimdi 2700ken işte şimdi de indirimli olana denk gelir ama bu fiyat etmez.

1 yıldır ilk kez kataloga iyi oyun bu ay geldi.

Benim black friday dönemine denk geliyor o dönemde de oluyor aynı indirim.

1900e alıyordum hep şimdi 2700ken işte şimdi de indirimli olana denk gelir ama bu fiyat etmez.

1 yıldır ilk kez kataloga iyi oyun bu ay geldi.
Kur farkından dolayı bir zam daha olur mu?

Kur farkından dolayı bir zam daha olur mu?
Bu gelen zam global zamların etkisiydi. Operasyonel giderler artmış, oyun fiyatları da döviz bazlı arttı hatta. GTA için 130 euro olabilir diyorlar.

Ekstra kur girmezler bence çünkü çok tepki aldılar özellikle gamepass expedition 31 gibi oyunu hemen veriyor çıkınca, bunlar hala sk sok oyunlar veriyor diye.

Geri
Üst Alt