- 31 Ağustos 2021
- 48.715
- 35.577
- 613
Ubisoft Anno için paylaşım yaptı, belki arada Olden Era için de bir şey tease edebilir
Fan made Hota oynatacaklar 20 kusur yillik h3enentegre ,cok kitlendim.
Heroes istiyorum

Kac zamandir release Q2 sonu diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ubisoft Anno için paylaşım yaptı, belki arada Olden Era için de bir şey tease edebilir
Ağabey BF'ye olan sevgine aşığım, benim bu hayatta oynarken en keyif aldığım oyun BF3 olmuştu, BF 3, 4, 1, 5 ve 2042 tüm seriyi oynuyorum hala. 3 Serverları boş biraz tabi ama hala taş gibi oyun ya <3Battle Field I
ve V
güzel diyebiliriz
bf1 oynuyorumBattle Field I
ve V
güzel diyebiliriz
Sirf TAYYARE seslendirmesi var diye oynuyorsun degil miBende Bf1 oynuyorum nicklerimizi verip cenk edelim.
öyle deme bende Türk evladıyım gururlanıyorumSirf TAYYARE seslendirmesi var diye oynuyorsun degil mi
Hala mail gelmedi dostummmIntel Gaming tarafından AC Mirage, Total War Warhammer 3'ün de dahil olduğu 5 oyundan birisini seçebileceğiniz bir hediye paketi gönderiliyor. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Intel Gaming Access'i olanlar kontrol etsin mutlaka.
Çöööööökk!!
Ekli dosyayı görüntüle 291521
![]()
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
Bayağı sağlam bir Remastered.Hala mail gelmedi dostummm
Tom Raider berbatt ampute bit yazilimci tarafinda remaster edilmis gibi.