Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.910
- 8.851
- 1.898
indirim mindirim yok mu
Fakir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
indirim mindirim yok mu
indirim mindirim yok mu
Bi de söversin shdgdgdLast of us üstüne Alan Wake 2 ha
mount and blade bannerlord ıstıyorum dostum %40 ındırımde alayım mı yoksa düşer mı
Xboxda düşer indirim denk getirirsen 250 300'e kadar. Ben öyle almıstımmount and blade bannerlord ıstıyorum dostum %40 ındırımde alayım mı yoksa düşer mı
düşmez iseXboxda düşer indirim denk getirirsen 250 300'e kadar. Ben öyle almıstım
Alan Wake 2 belliydi, deluxe versiyonu 400 liraya falan sattılar, TLOU da kaç sene oldu remastered üzerinden beklettiler zaten.Bi de söversin shdgdgd
En kötü haliyle bile xboxda ki indirmsiz fiyatı steam indirimli haliyle aynı yahudüşmez ise
gamepassle oynadım xboxta ama modsuz oynamıstım steamde herkes modlu oynuyormusEn kötü haliyle bile xboxda ki indirmsiz fiyatı steam indirimli haliyle aynı yahu
benim warband ve fire and sword steamda ama daha öyle mod kurmadım yani. Mod vs olayları seviyorsan steam tek çare gerçi nexus mod vs var ama ben pek araştırmadımgamepassle oynadım xboxta ama modsuz oynamıstım steamde herkes modlu oynuyormus
mount and blade bannerlord ıstıyorum dostum %40 ındırımde alayım mı yoksa düşer mı
güvenilir mı![]()
GamersGate - Buy and download games now!
We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere.www.gamersgate.com
Evetgüvenilir mı
Oyun sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Electronic Arts (EA), Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) liderliğindeki bir yatırımcı konsorsiyumu tarafından 55 milyar dolara satın alınması için kesin bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. Bu konsorsiyumda PIF’in yanı sıra Silver Lake ve Affinity Partners gibi önemli yatırım şirketleri de yer alıyor.En iyi video oyun konsollarıElectronic Arts (EA) Araplara 55 milyar dolara satılmış. Oyunlarda yalan olacak bu vizyonsuzlar yüzünden
Red alertta artık Suudi Arabistan'da olur, show yaparlar. EA ile tanışmam fifa99 ve red alert ile olmuştu. Tanyayi çarşafa bururler artık. Eşimde Sims hayraniydi. 4 eş ek paketi gelir.Oyun sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Electronic Arts (EA), Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) liderliğindeki bir yatırımcı konsorsiyumu tarafından 55 milyar dolara satın alınması için kesin bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. Bu konsorsiyumda PIF’in yanı sıra Silver Lake ve Affinity Partners gibi önemli yatırım şirketleri de yer alıyor.En iyi video oyun konsolları
Anlaşmanın Detayları
EA SPORTS FC(FIFA), Battlefield, Apex Legends, The Sims, Mass Effect, Crysis ve Need for Speed gibi oyun serilerinden tanıdığımız EA satılıyor. Yapılan açıklamaya göre, bu satın alma işlemi tamamen nakit olarak gerçekleştirilecek. Anlaşma kapsamında EA hissedarları, hisse başına 210 dolar alacak. Bu rakam, şirketin 25 Eylül 2025’teki kapanış fiyatının %25 üzerinde bir değere tekabül ediyor. Satın almanın tamamlanmasının ardından EA’in hisseleri artık halka açık piyasalarda işlem görmeyecek ve şirket özel bir statüye geçecek.
EA’in mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Andrew Wilson, görevine devam edecek ve şirketin genel merkezi Redwood City, Kaliforniya’da kalmayı sürdürecek. Anlaşmanın, gerekli yasal onayların alınmasının ardından 2027 mali yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
-----------------------------------------
bence araplar için baya kötü bir hareket olmuş. gerçi abd o parayı öyle yada böyle alıyordu. tank, mühimmat falan almaktansa bayari oyun şirketimiz olsun demiş olabilirler
PIF zaten EA'in en büyük hissedarlarındandı hali hazırda. Yalan olacak bir şey yok yani. PIF oyun sektöründe Take-Two başta olmak üzere büyük çoğu firmanın da yatırımcısı. Bu Suudi mevzusu gereksiz abartılıyor EA için. EA'in özelleşmesi de iyi oldu bir noktada.Electronic Arts (EA) Araplara 55 milyar dolara satılmış. Oyunlarda yalan olacak bu vizyonsuzlar yüzünden