- 1 Ağustos 2009
- 46.886
- 49.159
- 4.708
Bu konudan da atardım da neyse ki sorun çözüldü keyfim yerindeBeter ol![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konudan da atardım da neyse ki sorun çözüldü keyfim yerindeBeter ol![]()
Diktatör zihniyetli herifBu konudan da atardım da neyse ki sorun çözüldü keyfim yerinde

Dolandırıcılık resmenBu fiyatıyla kalmaz bu oyun, kütüphaneye atın mutlaka. 60$/€ AAA fiyat etiketliyle çıkıyor. Alın dursun, isterseniz zaten 2 Aralık + 2 hafta sonrasına kadar iade edebiliyorsunuz. Dağıtımcısı muhtemelen yerel fiyat girmediği için Steam'in 1.5₺ olan sabitlemesiyle böyle bir fiyat çıktı ortaya. Dağıtımcısı fark ettiğinde fiyatı muhtemelen değiştirecek.
The Callisto Protocol
Ekli dosyayı görüntüle 161523
Papara ile ödeme yaparsanız, % 10 cashback alıyorsunuz. Artı olarak Cs'den kazandığım para ile de standart paket fiyatına Deluxe Edition paketi satın almış oldum. Ölücülük bizden sorulur.Bu fiyatıyla kalmaz bu oyun, kütüphaneye atın mutlaka. 60$/€ AAA fiyat etiketliyle çıkıyor. Alın dursun, isterseniz zaten 2 Aralık + 2 hafta sonrasına kadar iade edebiliyorsunuz. Dağıtımcısı muhtemelen yerel fiyat girmediği için Steam'in 1.5₺ olan sabitlemesiyle böyle bir fiyat çıktı ortaya. Dağıtımcısı fark ettiğinde fiyatı muhtemelen değiştirecek.
The Callisto Protocol
Papara ile ödeme yaparsanız, % 10 cashback alıyorsunuz. Artı olarak Cs'den kazandığım para ile de standart paket fiyatına Deluxe Edition paketi satın almış oldum. Ölücülük bizden sorulur.
Parayı aslanın midesinden çıkarmak suretiyle mücadele ediyoruz üstad... O kadar olur.neredeyse herifleri borçlu çıkaracaksın ahbert.
Boş mezar bulsa yerleşecek gibi duruyor ahbertneredeyse herifleri borçlu çıkaracaksın ahbert.
Fiyat güncellendiBu fiyatıyla kalmaz bu oyun, kütüphaneye atın mutlaka. 60$/€ AAA fiyat etiketliyle çıkıyor. Alın dursun, isterseniz zaten 2 Aralık + 2 hafta sonrasına kadar iade edebiliyorsunuz. Dağıtımcısı muhtemelen yerel fiyat girmediği için Steam'in 1.5₺ olan sabitlemesiyle böyle bir fiyat çıktı ortaya. Dağıtımcısı fark ettiğinde fiyatı muhtemelen değiştirecek.
The Callisto Protocol

yok korkarımOyunu aldın mı lan Moneysfi? @Vasfi Vural
yok korkarım

geçen ay origine 160 lira bayılmıştım ulan wasff
.geçen ay origine 160 lira bayılmıştım ulan wasff