- 23 Aralık 2008
- 65.452
- 63.400
- 5.103
Aras harika bir erkeksin yahu.Epic çöktü yoğunluktan dolayı, ilk fırsatta almayı deneyin. Kaçırmayın bu sanat eserini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aras harika bir erkeksin yahu.Epic çöktü yoğunluktan dolayı, ilk fırsatta almayı deneyin. Kaçırmayın bu sanat eserini
Arkada kalmasın, maç sonrası bakacak arkadaşlar için alıntıladımEpic Games Store Günün Ücretsiz Oyunu
|25 Aralık|
>Death Stranding Director's Cut<
Ekli dosyayı görüntüle 185461
Şuan %40 indirimde gösteriyor epic game çöktü.Arkada kalmasın, maç sonrası bakacak arkadaşlar için alıntıladım

İlk başta yanlış sürümü vermişler. Başta DC sürümünü alanlara hayırlı olsun, kaçıranlar normal sürümü alabilecek. Bunu da ekleyin kütüphanenize;
https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding
Ekli dosyayı görüntüle 185472
Ancak kütüphane ekledim indirimli fiyat 45 yazıyordu. Yanlış yoktur heraldeİlk başta yanlış sürümü vermişler. Başta DC sürümünü alanlara hayırlı olsun, kaçıranlar normal sürümü alabilecek. Bunu da ekleyin kütüphanenize;
https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding
Ekli dosyayı görüntüle 185472
15 günden beri vardı yanlış bilmiyorsam (xbox)fm22 gamepassten giderken fm23 geldi hayirli olsun
Doğru doğru, başta yanlışlıkla Director's Cut verdiler. Onu alamadıysanız standart sürümü alacaksınız ♥Ancak kütüphane ekledim indirimli fiyat 45 yazıyordu. Yanlış yoktur heralde
evet fm22 girmeye calisirken farkettim fm22 nin gitmesi kotu olmus ama15 günden beri vardı yanlış bilmiyorsam (xbox)
RDR2 gelmesin daha yeni aldım la27 Aralık - Severed Steel
28 Aralık - Mortal Shell
29 Aralıkta ise bomba bir oyun beklentisi varmış. yoksa RDR2![]()
Arascım oyunu assassin's creed odyssey ile değiştirebilir miyiz? Eray kardeşimiz mağdur olmasınRDR2 gelmesin daha yeni aldım la

Abi o da varArascım oyunu assassin's creed odyssey ile değiştirebilir miyiz? Eray kardeşimiz mağdur olmasın![]()
Hayırlı olsun. Tvde hangi ekranın göründüğünü ayarlaman gerekebilir. Yani atıyorum HDMI 1'e taktıysan kabloyu o an o ekranı açmamışsındır.İyi günler bir sorum var bugün ps5 aldım TV'ye taktım ama ekrana görüntü gelmiyor televizyonum 10 yıllık Sony acaba görüntü olmama nedeni nedir.