- 23 Ocak 2019
- 22.175
- 28.654
- 2.183
Ben fiyatlarını da paylaştım burada%100 ün üzerinde bir zam dostum.. bu kadar olacağını bilseydim faydalanırdım..
sen zamlanacak demiştin ama bu kadar beklememiştimm

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fiyatlarını da paylaştım burada%100 ün üzerinde bir zam dostum.. bu kadar olacağını bilseydim faydalanırdım..
sen zamlanacak demiştin ama bu kadar beklememiştimm
1000 tlye tertemiz hallettik çok şükür 3 yıllıkLive Gold dahil Game Pass sistemi bugün beklenildiği üzere zamlandı. Geçmiş olsun diyeceğim ama fiyatı, sağladığı içeriğe bakarsak hala uygun diye düşünüyorum.
sen elinden geleni yaptın dostum.Ben fiyatlarını da paylaştım buradaBu fiyatların olacağı biliniyordu
Fiyat/Performans her türlü değer bence. Yıllarca oynanabilecek bir oyun, PC tarafında sınırsız mod desteği var, bir zam daha almadan alın dursun derim. GamePass sistemine de dahil bu arada. Steam'den alırken Nays uygulamasını kullanırsanız 168₺'den alabiliyorsunuz oyunu. İlk kullanımınızsa 148₺'ye alırsınız. ♥ Bu fiyata kesinlikle kaçırmayınsen elinden geleni yaptın dostum.
bannerlord oyunu hakkında 200 liralık indirim için ne diyorsun? bir arkadaş torrenten indirmiş ama ben korsan oyuna karşıyım yine de bilemedim
Nays isini bir araştirayim kankaFiyat/Performans her türlü değer bence. Yıllarca oynanabilecek bir oyun, PC tarafında sınırsız mod desteği var, bir zam daha almadan alın dursun derim. GamePass sistemine de dahil bu arada. Steam'den alırken Nays uygulamasını kullanırsanız 168₺'den alabiliyorsunuz oyunu. İlk kullanımınızsa 148₺'ye alırsınız. ♥ Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın
hayatsız oyunu diyorsun yaniHades çok keyifli ama aşırı grinding gerektiriyor. God-mode benzeri seçeneği açıp oynamıştım bir süre.
1 aylık EA premium alınca geliyordu galiba, oradan oynamak lazım. Çok daha günümüze uygun diyorlar remake için.Dead Space, 2008 yapımı bir oyun olmasına rağmen hâlâ gideri var. Remake çok pahalı ulan!
Çektim kanka tesekkurlerFiyat/Performans her türlü değer bence. Yıllarca oynanabilecek bir oyun, PC tarafında sınırsız mod desteği var, bir zam daha almadan alın dursun derim. GamePass sistemine de dahil bu arada. Steam'den alırken Nays uygulamasını kullanırsanız 168₺'den alabiliyorsunuz oyunu. İlk kullanımınızsa 148₺'ye alırsınız. ♥ Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın
Çektim kanka tesekkurler![]()
Bu arada, gerekli ayarları yaparak GamePass falan kullanabilirsin Steam Deck'te deEkli dosyayı görüntüle 210000
Aletimiz geldi sonunda. Hazir Steam indirimi de varken FM çektik ve Logo, Packleri ekledik.