sen elinden geleni yaptın dostum.

bannerlord oyunu hakkında 200 liralık indirim için ne diyorsun? bir arkadaş torrenten indirmiş ama ben korsan oyuna karşıyım yine de bilemedim
Fiyat/Performans her türlü değer bence. Yıllarca oynanabilecek bir oyun, PC tarafında sınırsız mod desteği var, bir zam daha almadan alın dursun derim. GamePass sistemine de dahil bu arada. Steam'den alırken Nays uygulamasını kullanırsanız 168₺'den alabiliyorsunuz oyunu. İlk kullanımınızsa 148₺'ye alırsınız. ♥ Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın

Fiyat/Performans her türlü değer bence. Yıllarca oynanabilecek bir oyun, PC tarafında sınırsız mod desteği var, bir zam daha almadan alın dursun derim. GamePass sistemine de dahil bu arada. Steam'den alırken Nays uygulamasını kullanırsanız 168₺'den alabiliyorsunuz oyunu. İlk kullanımınızsa 148₺'ye alırsınız. ♥ Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın
Nays isini bir araştirayim kanka

hades aldım aşırı overrated bir oyunmus

arma3'ten sonra aldığıma pişman olduğum nadir oyunlardan oldu

bir tek csde beleş müzik seti için işe yarar bir oyun

Hades çok keyifli ama aşırı grinding gerektiriyor. God-mode benzeri seçeneği açıp oynamıştım bir süre.

SteamDeck 256 cektim

Bu indirimde kacinilmaz bir hamle oldu. Kmapanya bu hafta sonlaniyor sanirim. Paketli halinde satmak bile mümkün olur bir süre sonra

Çektim kanka tesekkurler :)

Çektim kanka tesekkurler :)
weekend-party.gif

Steam indirimleri için bugün son gün, 20:00'de indirimler bitecek.
Steam'in kuru 10₺'den 20₺'ye çıkartması bekleniyor.
Alacağınız oyunlar varsa indirimler bitmeden alın. ♥​

IMG_5725.jpeg

Aletimiz geldi sonunda. Hazir Steam indirimi de varken FM çektik ve Logo, Packleri ekledik.

Geri
Üst Alt