Epic Games Store Günün Ücretsiz Oyunu Control

Kaç defa ücretsiz verildi bu oyun hatırlamıyorum artık. Hala bir şekilde bu oyuna ulaşamamış olan varsa kaçırmasın. Türkçe yaması mevcut.

1640534566350.png

elden ringe steamde zam gelmis 300den 500e cikmis

xboxta hala 300 oldugu icin ön siparisi bastim demin

parayi oyunun cikmasina 10 gün kala cekiyorlarmis ama buna yakin uygun fiyati asla baska bir yerden bulamam ama ben zaten

600tl olmus gecen gün
ben baya ucuza kaptim oyunu zam gelmeden

1 hafta şehir dışında olacağım, ben yokken de Epic Games Store üzerinden her akşam 19:00'da günün ücretsiz oyununu almayı unutmayın!

Böyle giderse artık istemesekte mecburen torrent'e yöneleceğiz. Fiyatlar akıl kârı değil. FM 22 500 TL'ye çıkmış misal. En heyecanla beklediğim oyun Starfield umarım uçuk bir fiyatı olmaz.

hocam telefondan da takip edemez misiniz
Elimden geldiğince bakmaya çalışırım ama günlük indirim ve ücretsizleri kaçırırsam diye bakar olun siz :( Epic Games Store ve GOG şu an her gün ücretsiz oyun veriyor. Ay başı da Prime Gaming'in aylık ücretsizleri gelecek

Elimden geldiğince bakmaya çalışırım ama günlük indirim ve ücretsizleri kaçırırsam diye bakar olun siz :( Epic Games Store ve GOG şu an her gün ücretsiz oyun veriyor. Ay başı da Prime Gaming'in aylık ücretsizleri gelecek
prime gamingi dün yeniledim benim için çok karlı olacak fm21 çektim çünkü..

bende bakmaya çalısacam arascim

PS4 alacağım 500 GB veya 1 TB performans açısından farkı var mi?

Geri
Üst Alt