Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.594
- 2.333
Japonya'dan da bir oyun firması satın alacaklarmış ama henüz belli değil o kısım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Microsoft vites arttırdı desene.Japonya'dan da bir oyun firması satın alacaklarmış ama henüz belli değil o kısım
Uzun süredir bu muhabbet var ama ne çıkar altından bilmiyorum bir ara Sega satın alınacak demişlerdiMicrosoft vites arttırdı desene.
Naughty Dog'da Xbox saflarına katılmalı acil.
İmkansızNaughty Dog'da Xbox saflarına katılmalı acil.
Naughty Dog'da Xbox saflarına katılmalı acil.
Fiyatı nedir? Hali hazırda kullanıyor musunuz yoksa satın mı alacaksınız? Mobil RTX 3050Ti pek de iyi bir GPU değil.Monster Abra A7 V11.4.3 Intel Core I7 11800H 16GB 500GB SSD RTX3050 Freedos 17.3'' FHD 144 Hz. Yeni oyunlar için yeterli midir ?
Bunun fiyatı 16700 civarında. Tabi bekledikçe fiyatı artıyor. Laptop almam gerekiyor, başka işlerim için de kullanmam ve yanımda taşımam gerekiyor. Oyun için zaten ekstradan bir alt model PS veya Xbox da almayı planlıyorum. Onlardan hangisini alacağıma henüz karar veremedim.Fiyatı nedir? Hali hazırda kullanıyor musunuz yoksa satın mı alacaksınız? Mobil RTX 3050Ti pek de iyi bir GPU değil.
Düzeltme: Mobil RTX3050 imiş. Eğer gördüğüm fiyatlara almayı düşünüyorsanız ve laptop şart değilse vasat bir monitör + 3060/3060Ti bulunan bir masaüstü tavsiye ederim. Aralarında çok ciddi performans farkı olacaktır gerek oyun gerek programlar için.
alacaksan en kısa zamanda al. FED önünümüzdeki 4 ay en az 2 kere faiz arttıracak. Doların uçuşa geçip 20'ye dayanması muhtemel. Gecikme.Bunun fiyatı 16700 civarında. Tabi bekledikçe fiyatı artıyor. Laptop almam gerekiyor, başka işlerim için de kullanmam ve yanımda taşımam gerekiyor. Oyun için zaten ekstradan bir alt model PS veya Xbox da almayı planlıyorum. Onlardan hangisini alacağıma henüz karar veremedim.
3050 ile pek bir beklentiniz olmasın. O vram ile falan zaten yeni nesil AAA oyunlarda kıvrandırır. Dediğiniz gibi konsol alma planınız varsa mesela Xbox Series S gibi bir şey + Game Pass alıp üstüne de bütçeye göre işlerinizi halledebileceğiniz bir laptop bakabilirsiniz. Ya da tam tersi laptop alıp bütçe kalırsa konsol eklersiniz. Ama dediğim gibi kafanızda böyle bir plan varsa işinizi görecek bir laptop + Series S tavsiye ederim ♥Bunun fiyatı 16700 civarında. Tabi bekledikçe fiyatı artıyor. Laptop almam gerekiyor, başka işlerim için de kullanmam ve yanımda taşımam gerekiyor. Oyun için zaten ekstradan bir alt model PS veya Xbox da almayı planlıyorum. Onlardan hangisini alacağıma henüz karar veremedim.
Xbox Series S alacağım o zaman. Bu Laptop’ı da sipariş ettim, ikisi bir arada işimi görür. Teşekkür ederim.3050 ile pek bir beklentiniz olmasın. O vram ile falan zaten yeni nesil AAA oyunlarda kıvrandırır. Dediğiniz gibi konsol alma planınız varsa mesela Xbox Series S gibi bir şey + Game Pass alıp üstüne de bütçeye göre işlerinizi halledebileceğiniz bir laptop bakabilirsiniz. Ya da tam tersi laptop alıp bütçe kalırsa konsol eklersiniz. Ama dediğim gibi kafanızda böyle bir plan varsa işinizi görecek bir laptop + Series S tavsiye ederim ♥