- 23 Ocak 2019
- 24.915
- 32.513
- 2.233
Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları | 13-20 Ekim |
>Darkwood<
>ToeJam & Earl: Back in the Groove!<
>Darkwood<
>ToeJam & Earl: Back in the Groove!<
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekran kartı pert oldu knkamEpic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları | 20-27 Ekim |
>Evoland Legendary Edition<
>Fallout 3: Game of the Year Edition<
Ekli dosyayı görüntüle 180802
Sıfır mı yoksa 2. el mi olacak ♥Ekran kartı pert oldu knkam
2-3 bin bandında birşey önerir misin bana
Sıfır alacağım aslında Rx 550 veya 1050 ti 4g arasını düşünüyorum darboğaz riski yüksek ama benim ihtiyacımı karşılayacak cinstenSıfır mı yoksa 2. el mi olacak ♥
Sistem özelliklerini de yazarsan güzel olur. CPU & PSU önemli![]()
3-4 bin arasında RX 6500XT vardı. Buna da bakabilirsin eğer bütçeyi çok zorlamayacaksa. 1060 6G modeline denk bir kart.Sıfır alacağım aslında Rx 550 veya 1050 ti 4g arasını düşünüyorum darboğaz riski yüksek ama benim ihtiyacımı karşılayacak cinsten
sapphire 8gb rx 5700 ikinci eli ne kadardır kanka. pcyi satabilirim3-4 bin arasında RX 6500XT vardı. Buna da bakabilirsin eğer bütçeyi çok zorlamayacaksa. 1060 6G modeline denk bir kart.
Mevcut 2. el piyasasını hiç bilmiyorum ekran kartlarında :|sapphire 8gb rx 5700 ikinci eli ne kadardır kanka. pcyi satabilirim
olsun yine de sarılacağımMevcut 2. el piyasasını hiç bilmiyorum ekran kartlarında :|
60$ için 8.5₺ yine insaflılarmış.Steam platformunda fiyatlandırma değişiyor yeni fiyatlandırmaya göre dolar kuru 1.8’den 10’a yükseltildi.
Allah kahretsin yaSteam platformunda fiyatlandırma değişiyor yeni fiyatlandırmaya göre dolar kuru 1.8’den 10’a yükseltildi.