- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
@Ata B. Oğuz half life alınıyor beles
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz maziye dönelim, hikayesi güzel bir oyundu; teşekkürler ağabey haber için@Ata B. Oğuz half life alınıyor beles
nerden aldın hocam. ben microsoft store 'da göz atmanı öneririmBlasphemous 1 aldım, dolandırıldık maalesef... 10 dakikadır kod falan gelmedi aşağıdaki hata çıkıyor...
Siparişiniz için şuan kod oluşturamıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. BACK_ORDERED, The order is being processed in the background, and will not contain serials until completed
Reis boşver zaten at sürme simülasyonuEkli dosyayı görüntüle 226064
Bu iki sürüm arasındaki fark nedir arkadaşlar? Hangisini almalıyız?
Hikaye modu olmayanı almazsak oyunda hikaye modu olmuyor mu yada hikaye modunu alırsak oyunun online tarafı gelmiyor mu?
@Keramettin TANRIVERDİ reis oynuyordu yanlis bilmiyorsamEkli dosyayı görüntüle 226064
Hikaye modu olmayanı almazsak oyunda hikaye modu olmuyor mu yada hikaye modunu alırsak oyunun online tarafı gelmiyor mu?
Playstore. Hala aynı bekliyoruz bakalım.nerden aldın hocam. ben microsoft store 'da göz atmanı öneririm
PS de var %40 lık indirimlerYok mu Siyah Cuma indirimleri
yeterli Degil Emrah'imPS de var %40 lık indirimler
katılıyorumyeterli Degil Emrah'im
Türk telekom kalitesine güven olmaz reis. Eminim ellerinde key yoktur para iade yapacaklardir.Playstore. Hala aynı bekliyoruz bakalım.
Yüzde yüz böyle ya şimdi girdim stok yok diyor zaten, bakacaklar bu oyun 17 liradan daha pahalı parayı geri verelim diyecekler :dTürk telekom kalitesine güven olmaz reis. Eminim ellerinde key yoktur para iade yapacaklardir.
Amaç liste bol gozuksünde millet siteye ilgi gostersin
beynim yandıEkli dosyayı görüntüle 226064