- 3 Temmuz 2012
- 133.956
- 80.794
- 5.198
kacak oyun ındırmeye baslayacagız mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
154,77 olanı alırsan ikisi de olur.Ekli dosyayı görüntüle 226064
Bu iki sürüm arasındaki fark nedir arkadaşlar? Hangisini almalıyız?
Hikaye modu olmayanı almazsak oyunda hikaye modu olmuyor mu yada hikaye modunu alırsak oyunun online tarafı gelmiyor mu?
Teşekkür ederim. Niye böyle bir sürüm ayrımı yapmışlar garip geldi bana. Ne gerek vardı?154,77 olanı alırsan ikisi de olur.
Hayir kalacakBaşlıktaki Steam ibaresini kaldırabilir miyiz?
Psn den black friday ile mi?Dün indirimlerden;
Crew 2023
Cyberpunk
Sekiro
Hogwarts
Aldım ve oynanacak oyun listem 24 e çıktı. Vaktim var mı yok. Acil bi korona 2023 tarzı 3 ay evden çıkma yasaklı bir durum lazım
Dün indirimlerden;
Crew 2023
Cyberpunk
Sekiro
Hogwarts
Aldım ve oynanacak oyun listem 24 e çıktı. Vaktim var mı yok. Acil bi korona 2023 tarzı 3 ay evden çıkma yasaklı bir durum lazım
Eminim öyledir harry potter fanıyım zaten. Şu an ghost of tsushima oynuyorum bitince gow sonra hogwarts. Bu tsushima bitecek gibi durmuyor gerçiHogwarts sarıyo baya
kımse dolar tl farkı falan demesın
resmen düdüklemeye calısıyorlar !!
dostum forumda kadın voleybolunu yasaklamıstım sonra isyan ettilerKoskoca S.modsun ama bu duruma bizim gibi yorum atarak tepki veriyorsun. Tek bir tusla steami yasaklayabilirsin.
Yetkilerini kullan artik ya yeter mizahinda populizmin de adı batsin şu kan emicilere dur deyin