- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Gelmezse 1 kg pastırma isterimyarın gelecek dostum bekle
Gelirse de Epic paramı geri versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmezse 1 kg pastırma isterimyarın gelecek dostum bekle
1 kg pastırmaya 10 tane rdr 2 alınıyorGelmezse 1 kg pastırma isterim
Gelirse de Epic paramı geri versin
1 kg pastırmaya 10 tane rdr 2 alınıyor
tüm uyelere yılbasında 250 gram gonderecegımKaç para şu an, yollasana bana hediye yarım kilo
Gelmesine dua et o zaman smord1 kg pastırmaya 10 tane rdr 2 alınıyor
Gelmesine dua et o zaman smord
Nası yaptın bunu ustatPlaystation mağaza patlamış mi ya bedavaya hogwarts legacy aldım galiba
Erdall nasıl oldu bu işşşPlaystation mağaza patlamış mi ya bedavaya hogwarts legacy aldım galiba
Bende anlamadım ki bunun deneme sürümüne bakmıştım vakti ile dedim bari ps4 sürümünü alayım sepete ekle dedim telefon uygulaması hata verip attı tekrar girdiğimde oyunu satin almış gözüküyordu. Başımız belaya girmese bari ,hesaba bloke falan koymasınlar şimdi.Nası yaptın bunu ustat
Başın belaya girmez umarim. Gta hackleyen çocuk hapiste şuanİlk önce oyunların deneme sürümünü alıp ondan sonra almaya kalkisinca sistem patladı bedavaya geldi galiba .
400 lira için hesabi kapatmasinlardaBaşın belaya girmez umarim. Gta hackleyen çocuk hapiste şuan
Para problem değil hocam. Şahsi algılama sistemin açığını bulup, bunu sosyal medyada paylaşıyorsun bu ciddi bir suçtur.400 lira için hesabi kapatmasinlarda
Diğer deneme sürümlerinde denedim onlarda olmadı muhtemelen sistemsel bir şey nasıl denk geldiyse artık.Para problem değil hocam. Şahsi algılama sistemin açığını bulup, bunu sosyal medyada paylaşıyorsun bu ciddi bir suçtur.
Iade etmeyi denedin mi hocam. Bence masum degilsinDiğer deneme sürümlerinde denedim onlarda olmadı muhtemelen sistemsel bir şey nasıl denk geldiyse artık.
Sistemsel hataya denk geldiyse niye iade etsin yavIade etmeyi denedin mi hocam. Bence masum degilsin
Hayır musteri hizmetleri ni arayıp hesabımdan çekmeleri isteyeceğim zaten alacaktım.Iade etmeyi denedin mi hocam. Bence masum degilsin
Daha fazla dikkat çekersin hocamHayır musteri hizmetleri ni arayıp hesabımdan çekmeleri isteyeceğim zaten alacaktım.
Sistemsel olduğuna kesin emin miyiz ? Bende ayni adımları yaptım ama bedavaya alamadım.Sistemsel hataya denk geldiyse niye iade etsin yav