- 23 Aralık 2008
- 60.016
- 57.542
- 4.933
Yengen 500 lira bütce verdi yani o yüzden kararsizim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 fiber var kank, bir kısa sürüş yapayım ilk o halde jsj1 haftalık bedava kodum vardı internet hızın yüksekse sorun olmuyor forza 5 motorfest, indiana jones oynadım 0 kasma android tv’den 100 mbps
30-50 hızda kasar
akar500 fiber var kank, bir kısa sürüş yapayım ilk o halde jsj
Zamanında kullanmıştım, hatta bir süre CP2077 oynadım. Oldukça da memnun kalmıştım, şu an ne durumda bilmiyorum.@Aras Şimşek @Vasfi Vural
GeForce NOW kullanıyor musunz, değer mi? Elimdeki ekran kartı bazı noktalarda yetersiz, deneyim olarak üzer mi ne diyorsunuz?
Asetto Corsa zaten Allah'ın emri. Oyunun nasıl modlanacağına , özel sunuculara nasıl girileceğine mutlaka bakın derim. Playstationınız varsa ve direksiyon destekliyorsa GT7 oynayın mutlaka. Onun dışında PC üzerinde game pass'de Forza Motorsport gayet sağlam bir oyun. Açık dünyada gezmek için de Forza Horizon 5 güzel oluyor.Logetech full direksiyon seti aldım vitesli bu seti kullanmak için en iyi oyun sizce nedir
Ali zaten çok güzel önerilerde bulunmuş. Vites'in tadını alacağın oyunlardan birisi de klasik ATS ve ETS2. Ayrıca yarış oyunu seviyorsan Le Mans Ultimate çok başarılı olmuş, kesinlikle tavsiye ederimLogetech full direksiyon seti aldım vitesli bu seti kullanmak için en iyi oyun sizce nedir
dostum spoiler verYoldayım dayanın
Ben bugünün Perşembe olduğunu sen mesaj atınca hatırladımdostum spoiler ver
vampire survivals denılıyorBen bugünün Perşembe olduğunu sen mesaj atınca hatırladım![]()