- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
klavye ile zorlandım, gamepad gerekiyor buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klavye ile de oynamıştım çıktığında, alışıyorsun bir süre sonra ama gamepad ile tadı çok daha başkaklavye ile zorlandım, gamepad gerekiyor buna
Klavye ile de oynamıştım çıktığında, alışıyorsun bir süre sonra ama gamepad ile tadı çok daha başka
nerde para verdiğim bir oyun var gidip onu dağıtıyorsun..
Vaay almak istiyordum bunu, iyi denk gelmişş
nerde para verdiğim bir oyun var gidip onu dağıtıyorsun..
bu sene hiç geçtiğimiz yılların tadını vermiyorsun. eğer o işle alakalıysa 3-5 üye toplayıp patronunu dövelim
bedava veriyorABv bee epic 2024 yilinda para verdigim tüm oyunlari verdi.
Cüce oyunu, sifu simdi de bu... bir daha oyun alir miyim senden epic??!!
rdr2 oynamadım oynamıyacagımBende öyle oynamistim knkonursuz pis bir adam olacaksın zaten normali bu bence yav .d @P. Enis Sever
Kayalıklardan atla denize uçtum bütün silahlar atla denizin dibini boyladı napcam la şimdi çıkarabilirmiyimBende öyle oynamistim knkonursuz pis bir adam olacaksın zaten normali bu bence yav .d @P. Enis Sever
Çok şey kaçırıyorsunrdr2 oynamadım oynamıyacagım
Bu verdigi oyunu 22 liraya almisim zaten. Sifu 110 lira , moria 200 lira vermisim. Helali hos olsun.. rdr2 90 liraya almistimbedava veriyor
ama laf ediyorsunuz
epic bunları görünce vazgecerse ne diyeceksin dorukcugum
Çok sey kaçırmış olursun.rdr2 oynamadım oynamıyacagım
Silahlarımı hayır at ile bağ seviyen yüksek ise oda çöp olmusturKayalıklardan atla denize uçtum bütün silahlar atla denizin dibini boyladı napcam la şimdi çıkarabilirmiyim