- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.587
- 3.138
Bende öyle oynamistim knkonursuz pis bir adam olacaksın zaten normali bu bence yav .d @P. Enis Sever
siz iyi bir adamsınız mr.morgan laflarından sonra onursuz bir insan olamazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle oynamistim knkonursuz pis bir adam olacaksın zaten normali bu bence yav .d @P. Enis Sever
En yüksek seviyedeydi en iyi atımdıÇok sey kaçırmış olursun.
Silahlarımı hayır at ile bağ seviyen yüksek ise oda çöp olmustur![]()
Mükemmel bir oyun. Squad gibi türünün en iyilerinden, atmosfer olarak Squad'ın üstünde bencedeneyek bakalım Ekli dosyayı görüntüle 273492
Iki saattir cepheden cepheye koşuyorum. Sesler acayip iyi kulaklıkla oynayın mutlaka.Mükemmel bir oyun. Squad gibi türünün en iyilerinden, atmosfer olarak Squad'ın üstünde bence
Oyun iletişim üzerine kurulu zaten. Sürekli emir komuta zincirine katılmak gerekiyor Squad gibi. Fransızcanız yoksa Fransız sunucularından uzak durun. Sağlam bir mangaya girerseniz aldığınız keyif tavan yapar. Taktiksel oynamanız şart. BF, CoD gibi arcade bir oyun değil. Arma vari bir oynanış var, tek mermide pat diye ölebilirsinizIki saattir cepheden cepheye koşuyorum. Sesler acayip iyi kulaklıkla oynayın mutlaka.
Yanıma havan topu düştü altıma ediyordum
mesai saatinde mi oynuyorsunIki saattir cepheden cepheye koşuyorum. Sesler acayip iyi kulaklıkla oynayın mutlaka.
Yanıma havan topu düştü altıma ediyordum
Yıllık izindeyimmesai saatinde mi oynuyorsun
fiyatlara bak yaPS Plus için;
fırsatlar;
Fifa20 7 mayısa kadar 120TL
![]()
EA SPORTS™ FIFA 20
Previous special offer price valid from 01-04-2020 to 15-04-2020 was (£24 / €28 / AU $39.98 / BGN 55.96 / CZK 719.6 / DKK 232 / HUF 8796 / NZ $41.98 / NOK 279.6 / PLN 115.6 / SEK 299.6 / USD $24 / ZAR 399.6 / HRK 219.6 / INR 1600 / TRY 171.6 / ILS 105.2)<br><br><br/><br/>Frostbite™ altyastore.playstation.com
Hitman game of the year edition 14 mayısa kadar 39TL
![]()
HITMAN™ - Yılın Oyunu Sürümü
Bu mükemmel oyun alanında Agent 47 olarak eğlenirken deneyim kazan ve usta bir suikastçi ol! Dünyanın dört yanındaki egzotik mekanlarda, katanadan suikast tüfeğine, patlayan golf topundan tarihi geçmiş makarna sosuna kadar her tarla aracı kullanarak hedeflerini ortadan kaldır.<br><br>HITMAN - Yılınstore.playstation.com
Hitman2 14 mayısa kadar 84TL
HITMAN™ 2
HITMAN™ 2de dünyayı dolaş ve egzotik tatil yörelerinde hedeflerinin peşine düş. Dünyanın en yaratıcı suikastçisi Ajan 47, asfaltın güneşten eridiği caddelerden karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına kadar hiçbir yerde hedeflerine rahat bir nefes aldırmıyor. Nefes nefese bir casusluk...store.playstation.com
Farcry5 14 mayısa kadar 64TL
![]()
Far Cry®5
Ödüllü serinin son sürümünde Far Cry Amerika'ya geliyor.<br><br>Montana'nın Umut Kasabasına hoş geldin. Burası özgür ve cesur insanların şehri fakat aynı zamanda Cennetin Kapısı adlı kıyamet tarikatının da merkezi. Tarikatın lideri Joseph Seed ve kardeşleri olan Müjdeciler'e karşı sesini yükselt vestore.playstation.com
God Of War 14 mayısa kadar 64TL
![]()
TEKKEN 7
Mishima klanının efsanevi yolculuğunun son bölümüne katıl, bitip tükenmek bilmeyen savaşlarının her bir aşamasının ardındaki gerçeği öğren. Gücünü Unreal Engine 4'ten alan TEKKEN 7, sahip olduğu yaratıcı dövüş mekanikleri sayesinde, muhteşem hikayelerle ilerleyen sinematik savaşların yanı sıra arkadstore.playstation.com
Tekken7 14 mayısa kadar 49TL
![]()
TEKKEN 7
Mishima klanının efsanevi yolculuğunun son bölümüne katıl, bitip tükenmek bilmeyen savaşlarının her bir aşamasının ardındaki gerçeği öğren. Gücünü Unreal Engine 4'ten alan TEKKEN 7, sahip olduğu yaratıcı dövüş mekanikleri sayesinde, muhteşem hikayelerle ilerleyen sinematik savaşların yanı sıra arkadstore.playstation.com
Eastern Exorcist güzel oyundu. Türkçe dil desteği de mevcut.Ekli dosyayı görüntüle 273710![]()
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com