- 23 Ocak 2019
- 22.150
- 28.611
- 2.183
Dedim ya kısa sürede güncelliyor yamayı yapan arkadaş diye. Konuyu takip et, orada güncellemeyi paylaşır birkaç güne

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedim ya kısa sürede güncelliyor yamayı yapan arkadaş diye. Konuyu takip et, orada güncellemeyi paylaşır birkaç güne
güncellemısDedim ya kısa sürede güncelliyor yamayı yapan arkadaş diye. Konuyu takip et, orada güncellemeyi paylaşır birkaç güne![]()
dostum gezegendeyım gelEkli dosyayı görüntüle 277386
![]()
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
sen oynadın mı dostum bunuİyi eğlenceler
![]()
Evet, istediğin gezegen üs kurabiliyorsun ♥sen oynadın mı dostum bunu
ben hep aynı gezegende kaldım gıbı hissediyom koca galakside
yeni base kurabılıyoz mu baska yere durdugum yer -55 derece
üs bilgisayarı mı koymam lazımEvet, istediğin gezegen üs kurabiliyorsun ♥
Oyunda zaten farklı diller var ve bunların hepsini bilmiyorsun normal modda oynarken. İletişim kurup anlaşamadığın noktalar oluyor. Her gördüğün düşman değil ama uzay korsanları var ve bazen yolunu kesiyorlar, bazen de sen bunlara denk gelip mecbur vurman gerekiyor.üs bilgisayarı mı koymam lazım
bide ben her gördügüme saldırıyom korsan fln yazıyo bişey olur mu
Ben de kesin yakında Game Pass'e eklenir diye almıyordumlan alacaktım almadım mükemmel haber
gog oyunlar yıne eklenmıyor...........Ben de kesin yakında Game Pass'e eklenir diye almıyordum![]()
gog oyunlar yıne eklenmıyor...........
oynanıyoOynadığın gezegenli oyun online oynanıyor mu
oynanıyo
No Man's Sky değil mi, ben oynuyordum bi ara ama online yoktu nası oynanıyo, yeni bi versiyonu çıkmış onu mu oynuyon