- 31 Ağustos 2021
- 54.035
- 39.413
- 2.228
Jedi ilk oyunu beleşe kütüphaneye eklemiştim - aslında o kafaya girip şubatta beleşe öbürünü oynamak lazım ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay ağzına sağlık hocammjedi survivor kadar bug manyağı bi oyun oynadığımı hatırlamıyom
bitirmeden kapadığım oyunlardan biri idi
benim için hayal kırıklığı...Net şekilde ilk fırsatta bf2042 döneceğim boşluk olsun. Özledim oyunu. Bir de Sea Of Thieves çok vakit alıyor ama çok da keyifli oyun.
Bf3 BF4 zaten başka seviyedeler BF3'e aşık birisiyim ben, Canals+TDM den aldığım keyfi hiç bir online oyundan alamadım daha üstadbenim için hayal kırıklığı...
yeni battlefield bf 3 ve bf 4 e dönüş gibi duruyor hayırlısıyla.
signle player campaigni muazzamdı - online ı anormal zevkliydiBf3 BF4 zaten başka seviyedeler BF3'e aşık birisiyim ben, Canals+TDM den aldığım keyfi hiç bir online oyundan alamadım daha üstad
Cidden iyi oyun mu ? Bizde suremiyoruz yani araci dimiÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!
>F1® Manager 2024<
>Apex Legends™: Loba Ücretsiz Açma Toplu Paketi<
Ekli dosyayı görüntüle 279804
FM'nin, MM'nin F1 versiyonu. Çok keyifli ve 2024 versiyonu çok daha doluCidden iyi oyun mu ? Bizde suremiyoruz yani araci dimi
5 kırmızı ışık yandı söndü işte başlıyoruzFM'nin, MM'nin F1 versiyonu. Çok keyifli ve 2024 versiyonu çok daha dolu