- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
yooETS ve ATS tüm ek paketler ücretsiz değil miydi zaten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yooETS ve ATS tüm ek paketler ücretsiz değil miydi zaten![]()
EK paketler olmasa o iki firmada batar dostumETS ve ATS tüm ek paketler ücretsiz değil miydi zaten![]()
Tırını sürüp devirdikten sonra çalışıp borçlarını ödememi ister misin
Tüm harita dlcleri var, bence en iyisi scandinaviaEurotruck balkan şeysini aldım 3 dolara düşmüş alınız Türkiye mevcut
Yok yaw 3 dolar ortalama indirimdeykenETS ve ATS tüm ek paketler ücretsiz değil miydi zaten![]()
Öyle öyle
N'oluyor yawÜcretsiz
![]()
hile ile sınırsız paraTırını sürüp devirdikten sonra çalışıp borçlarını ödememi ister misin
nasıl ucretsız alak 3 dolar verdım az önceÜcretsiz
![]()
Konsol ayarlarını yaptın mıhile ile sınırsız para
klavyeden suruyoz dostumKonsol ayarlarını yaptın mı
Yok yaw, oyun içindeki konsol. Ucup kaçabiliyorsun devrilince doğruluyorsun vs çok işe yarıyorklavyeden suruyoz dostum
Biz yıllardır ücretsiz online oynuyoruz arkadaşlarlaN'oluyor yawBen hepsine para verip aldım kazıklandık mı
![]()
Biz yıllardır ücretsiz online oynuyoruz arkadaşlarlaOyunun DLC kontrol mekanizması local çalışıyor, Steam doğrulaması yapmıyor
going east olmasa Türkiyeye gecemıyormuşsuk heralde degıl mıBiz yıllardır ücretsiz online oynuyoruz arkadaşlarlaOyunun DLC kontrol mekanizması local çalışıyor, Steam doğrulaması yapmıyor
scandinavia güzel mı
Bu arada Türkiye modu var çok başarılı ve tüm ülkeyi kapsıyor, bir tane de daha kapsamlısı geliştiriliyor. Onları da tavsiye ederimgoing east olmasa Türkiyeye gecemıyormuşsuk heralde degıl mı
onu önceden almışım