- 23 Aralık 2008
- 64.643
- 62.426
- 5.103
Türkiye içi fiyatlandırma yapsın dolarda kalsın. Bu ne böyle sen bizi aptal sandın heraldee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye içi fiyatlandırma yapsın dolarda kalsın. Bu ne böyle sen bizi aptal sandın heraldee
1.259,60 TL Orijinal fiyat olan 3.149,00 TL üzerinden indirim uygulanmıştır
cok iyi fiyat1.259,60 TL Orijinal fiyat olan 3.149,00 TL üzerinden indirim uygulanmıştır
%60 indirimden yararlanın
Teklif sonu: 11.6.2026 01:59 GMT+3
iyiyse alcok iyi fiyat
aldim kuduriyiyse al
Lan ben daha hiç oynamadım. Çok fazla detay olan oyunlardan kopabiliyorum. Söylendiği kadar sarıyor mu?
Hayatimda bu kadar gercekci bir RPG oynamadim, ama herkese gore degil.Lan ben daha hiç oynamadım. Çok fazla detay olan oyunlardan kopabiliyorum. Söylendiği kadar sarıyor mu?
@Emir SatoLan ben daha hiç oynamadım. Çok fazla detay olan oyunlardan kopabiliyorum. Söylendiği kadar sarıyor mu?

Ben başladım ama sarmadı nasıl yapsak reis var mı önerinAbi yok hikayeli oyunları oynayamıyorum, bir Hogwards Legacy bitirdim sonuna kadar o da evreni çok sevdiğim için
Bakalım deneyeceğim yine bazı oyunları![]()
Beni etkileyen hp evreni oldu reis, çok sevdiğim için sıkılmadım, tüm kara büyüler, çevredeki yaratıklar, mesela çiftliğe her çeşit varlığı eklemek gibi kendimce hedefler koymuştumBen başladım ama sarmadı nasıl yapsak reis var mı önerin
Stalker tadı verecek gibiMetro yeni fragmanı yayınladılar. Gameplay de gösterildi. Bekliyoruz.![]()