Video Haber Gardi: "Victor Osimhen'i Galatasaray'a geri getirmek için çabalıyoruz"

George Gardi: "Victor'u Galatasaray'a geri getirmek istiyoruz, bu çok net. Bu konuda çalışıyoruz, bekleyip göreceğiz."

Napoli ve Galatasaray yetkilileri arasında Victor Osimhen için yapılan toplantı sona erdi.

Alt yazılı isteyenlere

Ne diyorsunuz olumlu mu olumsuz mu? Denilen gibi teminat işine kaldı da o mu bekleniyor? Mimik ve yüz ifadesi okuma anlayanlar deyin hele.

Ne diyorsunuz olumlu mu olumsuz mu? Denilen gibi teminat işine kaldı da o mu bekleniyor?
her şekilde biteceek - 2 gündür çıkan haber vs den sonra dönmez buralardan.

ben ayak yapıp 60 tan sonra 65 te direteceğiz (ve vakit kaybedeceğiz) sanıyordum.

direkt 75i yapılandırma muhabbetiyle çok zorlu bir süreç geçmeyecek bence diyaloglarda.

Bu herifin her transferden komisyon aldığını öğrendiğimden beri sevgim azaldı.

Beleşe değil yaa .. izninizle "getireceksin tabi senin işin bu" demek istiyorum.

Ya Haluk ilk gelişmeleri aktaracak yada Buchi gibime geliyor.

yahu adamlara 75 iken bile araplar hariç teklif yapan olmadı ciddi seviyede.

oyuncunun kabilesi GS dedi - tivitleri sayflarına pinlediler

bizde hatipoğlu gibi 60.1- 60.15 - 60.27 gibi gitmedik çat diye 75 teklif etmişiz (tabii yazılana göre)

0 problem görüyorum.

en korkutucu yanı bizim hazırlıklı olup olmamamızdı onca tantana muhabbetten sonra

Ya Haluk ilk gelişmeleri aktaracak yada Buchi gibime geliyor.
buchi + fabrizio + ismini hatırlamadığım 1 sayfa daha

BBC Gaellatsreaayy larda duyabiliriz.

bizimkiler anca etklieşim emoji kasar 1 dakika sonrasında

Bıyık altından gülümsemisler bile.tebessum var

Dostlar, toplantıdan sonuç çıkmadığı aşikar. Gardi de denemeye devam diyor. Alternatif bakacaklar yoksa olmayacak bu kadar basit.

Geri
Üst Alt