- 31 Ağustos 2021
- 69.191
- 49.563
- 3.258
belki bitti bile - burdan anlaşılmaz o. resmi imza olmadan açık konuşulmaması doğru olan.Dostlar, toplantıdan sonuç çıkmadığı aşikar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki bitti bile - burdan anlaşılmaz o. resmi imza olmadan açık konuşulmaması doğru olan.Dostlar, toplantıdan sonuç çıkmadığı aşikar.
Mümkün tabii olmayabilir de ama B ve C planlarımız hazır mı acaba?Dostlar, toplantıdan sonuç çıkmadığı aşikar. Gardi de denemeye devam diyor. Alternatif bakacaklar yoksa olmayacak bu kadar basit.
Yok heis gayet açık konuşmuş zaten, istek var güven var olumlu ortam bunlara ok. Ama çözülmesi gereken şeylerin de olduğundan bahsediyor yani teminat olayı ciddi gibibelki bitti bile - burdan anlaşılmaz o. resmi imza olmadan açık konuşulmaması doğru olan.
sabrımız taşmak üzereMümkün tabii olmayabilir de ama B ve C planlarımız hazır mı acaba?
Göreceğiz...
halloluuuur - oyuncu ok - satan istediği parayı alıyor , gerisi teferruat.Yok heis gayet açık konuşmuş zaten, istek var güven var olumlu ortam bunlara ok. Ama çözülmesi gereken şeylerin de olduğundan bahsediyor yani teminat olayı ciddi gibi
Osimhen gelirse kendine ciddi bir ceza vermen gerekiyor.Dostlar, toplantıdan sonuç çıkmadığı aşikar. Gardi de denemeye devam diyor. Alternatif bakacaklar yoksa olmayacak bu kadar basit.
Biz erken kurulduk açıklanır here we go gelir gibisinden, bizimkiler teminat isteyeceklerini düşünmemişler herhalde. Far gömüş tavşan gibi kalmışlar anlaşılan. Uğraşsınlar bakalım, Osi alamazlarsa taraftar içlerinden geçecek bu noktadan sonra dönerse iş, bana okhalloluuuur - oyuncu ok - satan istediği parayı alıyor , gerisi teferruat.
en büyük uğraştıracak iş böyle bir teminat mektubunu ayarlayacak banka yazıları bilmemne . 2 gün bile sürer belki onun dökümantasyonu.
biz bile kentsel dönüşüm diye bina yönetimlerine teminat çıkarırken göbek çatlıyordu 1 hafta boyunca patronlarla beraber.

Osimhen gelirse kendine ciddi bir ceza vermen gerekiyor.
bu iş burdan dönerse - yönetim diye bir şey kalmaz - sokağa hakikaten bir süre çıkamazlar.Biz erken kurulduk açıklanır here we go gelir gibisinden, bizimkiler teminat isteyeceklerini düşünmemişler herhalde. Far gömüş tavşan gibi kalmışlar anlaşılan. Uğraşsınlar bakalım, Osi alamazlarsa taraftar içlerinden geçecek bu noktadan sonra dönerse iş, bana ok![]()
Mood:bu iş burdan dönerse - yönetim diye bir şey kalmaz - sokağa hakikaten bir süre çıkamazlar.
müsterih olunuz Pika Pika Bey
Komisyonsuz ne iş var ülkemizde söylermisin Sevgili Doruk.Bu herifin her transferden komisyon aldığını öğrendiğimden beri sevgim azaldı.
Beleşe değil yaa .. izninizle "getireceksin tabi senin işin bu" demek istiyorum.
demezBizim alehimize olusursa sartlar bu is biter, napoli illaki bütün parayi pesin veririn derse bu is yatar