Video Haber Gardi: "Victor Osimhen'i Galatasaray'a geri getirmek için çabalıyoruz"

belki bitti bile - burdan anlaşılmaz o. resmi imza olmadan açık konuşulmaması doğru olan.
Yok heis gayet açık konuşmuş zaten, istek var güven var olumlu ortam bunlara ok. Ama çözülmesi gereken şeylerin de olduğundan bahsediyor yani teminat olayı ciddi gibi

Bana nedense olumsuz geldi

Napoli bayagi zorluk cikaracak gibi

Yok heis gayet açık konuşmuş zaten, istek var güven var olumlu ortam bunlara ok. Ama çözülmesi gereken şeylerin de olduğundan bahsediyor yani teminat olayı ciddi gibi
halloluuuur - oyuncu ok - satan istediği parayı alıyor , gerisi teferruat.

en büyük uğraştıracak iş böyle bir teminat mektubunu ayarlayacak banka yazıları bilmemne . 2 gün bile sürer belki onun dökümantasyonu.

biz bile kentsel dönüşüm diye bina yönetimlerine teminat çıkarırken göbek çatlıyordu 1 hafta boyunca patronlarla beraber.

dipnot: tabii bu bizim teminat işine OK diyor muyuz demiyor muyuz mevzusuda olabilir. kolay şeyler değil pek çünkü o işler.

üzücü haberler gelmeye basladi malesef

halloluuuur - oyuncu ok - satan istediği parayı alıyor , gerisi teferruat.

en büyük uğraştıracak iş böyle bir teminat mektubunu ayarlayacak banka yazıları bilmemne . 2 gün bile sürer belki onun dökümantasyonu.

biz bile kentsel dönüşüm diye bina yönetimlerine teminat çıkarırken göbek çatlıyordu 1 hafta boyunca patronlarla beraber.
Biz erken kurulduk açıklanır here we go gelir gibisinden, bizimkiler teminat isteyeceklerini düşünmemişler herhalde. Far gömüş tavşan gibi kalmışlar anlaşılan. Uğraşsınlar bakalım, Osi alamazlarsa taraftar içlerinden geçecek bu noktadan sonra dönerse iş, bana ok :asd:

Osimhen gelirse kendine ciddi bir ceza vermen gerekiyor.
No Way Pokemon GIF

Biz erken kurulduk açıklanır here we go gelir gibisinden, bizimkiler teminat isteyeceklerini düşünmemişler herhalde. Far gömüş tavşan gibi kalmışlar anlaşılan. Uğraşsınlar bakalım, Osi alamazlarsa taraftar içlerinden geçecek bu noktadan sonra dönerse iş, bana ok :asd:
bu iş burdan dönerse - yönetim diye bir şey kalmaz - sokağa hakikaten bir süre çıkamazlar.

müsterih olunuz Pika Pika Bey

İmzalar atılmadan hiçbir şey belli olmaz Osimhen transferinde kulübümüzün resmi açıklaması beklenmeli sonra hayal kırıklığı yaşamayalım

teminatla ilgili bi yamukluk var gibi hissettirmekte bu wideo

Bu herifin her transferden komisyon aldığını öğrendiğimden beri sevgim azaldı.

Beleşe değil yaa .. izninizle "getireceksin tabi senin işin bu" demek istiyorum.
Komisyonsuz ne iş var ülkemizde söylermisin Sevgili Doruk.
Çinde 10-15000 USD lik BYD ler ülkemizde 50000 USD onada bir sözün varmı acaba??

Bizim alehimize olusursa sartlar bu is biter, napoli illaki bütün parayi pesin veririn derse bu is yatar

Bizim alehimize olusursa sartlar bu is biter, napoli illaki bütün parayi pesin veririn derse bu is yatar
demez

çünkü oyuncu bizi seçti net şekilde.

ne kazanacağına bakar burdan sonra.

bizimkiler abzürt taleplerde bulunmazsa eli kulağında bu işin.

tek aklıma gelen negatif şu

75 M diye teklifimiz olmamış ise bir durum olabilir - yani yapılan haberler balon çıkarsa meblağda.

Dogru insanla çalışmak sizi yukseltir.

Ali koca tesekkurler Gardi icin

Geri
Üst Alt