Garry Rodrigues: "Galatasaray'da oynamanın hayalini kuruyordum"

Emre Arslan

Cezalı
e3e41f8bad7b01757311a32b16c86d72.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, PAOK'un resmi televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

PAOK'ta çok mutlu olduğunu ancak Galatasaray gibi büyük bir kulübü reddedemediğini söyleyen Garry Rodrigues PAOK taraftarından anlayış beklediğini söyledi. Rodrigues'in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Ayrılığımı takım arkadaşlarıma söylemek zor oldu. Duygusal anlar yaşadım. Bu kulübü (PAOK) çok seviyorum. Umarım herkes aldığım karara saygı duyar. Birçok şey yazıp çiziyorlar. Farklı teklifler de aldım ama onlara hiç bakmadım bile çünkü PAOK'ta mutluydum. Ama Galatasaray benim için büyük bir fırsattı. Hayalini kurduğum kulüplerden biriydi. Böyle fırsatlar hayatta insanın karşısına çok fazla çıkmaz. Her futbolcu için Galatasaray'da oynamak büyük fırsattır. Umarım beni anlarlar."

Garry Rodrigues: "Galatasaray'da oynamanın hayalini kuruyordum"

Küçüklüğünden beri Galatasaraylı değilsen inanmam.

Iyi gaz vermis hemen ögrenmis önemli olan seyleri türkiye cabuk uyum sagliyacak belli oldu

olimpiakos marin ve cardozonun bonservisine toplam 5.4 vermis
bu herifi almamalarini enteresan olarak nitelendiriyorum

Sezon sonu anadolu takimlarina kiralayabilmek icin takla atacagiz bu herifi gibime geliyor.

iş yapmayacak

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya geçin bunları PAOK da 500 bin euro alırken burada 3 katı fiyata geldi eğer biz aynı fiyatı verseydik o zaman inanırdım

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya geçin bunları PAOK da 500 bin euro alırken burada 3 katı fiyata geldi eğer biz aynı fiyatı verseydik o zaman inanırdım

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayalini kurduğu şey takımdaki maaş ortalamasından kendine pay alması da olabilir.

Adam daha oynamadı salladınız ya ayıptır..
Bu kadar sert yapmayın..
Hem yıllar sonra formda takımının yıldızı adam aldık la..
Her gelen form tutacak diye 5 ay bekliyorduk..

Adam sahaya ayak basmadan cok iyi sallama yetenegine sahibiz vesselam.

İnşallah güvenin kadar oynarsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıksın 3-4 maç oynasın öyle karar verelim ama tutmayacak gibi bir his var içimde

Geri
Üst Alt