Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Riva satılınca güya düzelecekti satıldı durumlar daha fena oldu fena soyuldu Galatasaray yazık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riva satılmadı ki.Riva satılınca güya düzelecekti satıldı durumlar daha fena oldu fena soyuldu Galatasaray yazık.
Riva satılınca güya düzelecekti satıldı durumlar daha fena oldu fena soyuldu Galatasaray yazık.
Mesela ne kadar düşer borç kendi kendimize yetecek duruma gelirmiyizDüzelecek, düzelmeden kastım ciddi şekilde borç azalacak, diğer kulüplere göre hele çok cüzi seviyelere gelecek.
Tabii CL'ye gitmemiz ve daha hesaplı para harcamamız lazım ek olarak.
Banka borçları full kapanacak artı kasada az çok miktar kalacak.Mesela ne kadar düşer borç kendi kendimize yetecek duruma gelirmiyiz
Bu Alemin Tek Kralı
Bildiğim kadarı ile 2 3 tane arazi daha alındı onlarda ilerde çok işimize yarayacak bende paramın çoğunu eve ve araziye bağladım ıyi yatırımBanka borçları full kapanacak artı kasada az çok miktar kalacak.
Asıl sorun ama sonrası. Geçmişte ki yönetim tarzları devam ederse bu borçlar yine oluşur maalesef. Sonra diğer mal varlıkları nasıl değerlendiriyoruz onu düşünmeye başlarız
Galatasaray kulübün tapulu mal varlıkları mevcut halen zaten. Ama onları satmadan ayakta durmak önemli.Bildiğim kadarı ile 2 3 tane arazi daha alındı onlarda ilerde çok işimize yarayacak bende paramın çoğunu eve ve araziye bağladım ıyi yatırım
Bu Alemin Tek Kralı
Bunun için sponsor bulmak önemli daha çok sosyal medya da aktif olmak gerekiyor ticaretin yüzde 80 reklam zatenGalatasaray kulübün tapulu mal varlıkları mevcut halen zaten. Ama onları satmadan ayakta durmak önemli.
Şu anki mali gelir yeter. Yeterki yıllık 40-50 milyon Dollar kredi faizine ödemek zorunda kalmayalım. Her yıl 40-50 milyon Dollar borç yüzünden çöpe gidiyor resmenBunun için sponsor bulmak önemli daha çok sosyal medya da aktif olmak gerekiyor ticaretin yüzde 80 reklam zaten
Bu Alemin Tek Kralı
Mesela ne kadar düşer borç kendi kendimize yetecek duruma gelirmiyiz
Bu Alemin Tek Kralı
Bu yönetim ıyi intiba oluşturdu bende umarım bu çizgiyi korur ve şampiyon olursak 500 milyona yakın gelir girer kasaya2020'ye kadar olan süreçte CL vizesi alır ve maaş bütçesini maks 40-50 milyon euro bandında tutarsak bence elimiz bayağı rahatlar. Ancak yine Avrupa'ya gidemez ve o seviyelerde maaş öder, üstüne 20-30 bonservis verirsek aynı duruma tekrar düşeriz.
İki yıl CL'ye gitmek demek 400 milyon lira civarı artı girdi sağlamak demek oluyor çünkü.
Bu yönetim ıyi intiba oluşturdu bende umarım bu çizgiyi korur ve şampiyon olursak 500 milyona yakın gelir girer kasaya
Şu forma işinide kendimiz halletmeliyiz
Bu Alemin Tek Kralı
Yönetim bu işleri yapmalı mesela fener kiğılı desteğiyle üretiyor formaları ve tedarikte sıkıntı yaşamıyor isim hakkı var diye biliyorum sadeceStore marjları çok düşük, tamamen GSStore markasıyla ürün çıkartılması lazım ve ürün çeşitliliği de buna bağlı olarak arttırılmalı. Bunlar zor ve vakit alan projeler ancak yapılabilir, biraz emek vermek gerekiyor sadece.
Her ne kadar eleştirsek de Dursun'un otel hamlesi mantıklıydı ancak süreç çok kötü yönetildi.