Garry Rodrigues Hakkında Yunan Basınından Şok İddia!

Riva satılınca güya düzelecekti satıldı durumlar daha fena oldu fena soyuldu Galatasaray yazık.

Basın yine taraftarı manipüle etmeye çalışıyor. Önce para ödenmiyor haberleri, daha sonra da bu. Nedense hep takım iyi giderken çıkıyor bunlar.

Riva satılınca güya düzelecekti satıldı durumlar daha fena oldu fena soyuldu Galatasaray yazık.

Düzelecek, düzelmeden kastım ciddi şekilde borç azalacak, diğer kulüplere göre hele çok cüzi seviyelere gelecek.

Tabii CL'ye gitmemiz ve daha hesaplı para harcamamız lazım ek olarak.

Mesela ne kadar düşer borç kendi kendimize yetecek duruma gelirmiyiz

Bu Alemin Tek Kralı
Banka borçları full kapanacak artı kasada az çok miktar kalacak.

Asıl sorun ama sonrası. Geçmişte ki yönetim tarzları devam ederse bu borçlar yine oluşur maalesef. Sonra diğer mal varlıkları nasıl değerlendiriyoruz onu düşünmeye başlarız

Edit : 2020 yıl itibaren geçmişte ki banka borç kalmaması gerekiyor. Stadın isim hakkı anlaşması da bitiyor o yolda üstelik

Son düzenleme:
Banka borçları full kapanacak artı kasada az çok miktar kalacak.

Asıl sorun ama sonrası. Geçmişte ki yönetim tarzları devam ederse bu borçlar yine oluşur maalesef. Sonra diğer mal varlıkları nasıl değerlendiriyoruz onu düşünmeye başlarız
Bildiğim kadarı ile 2 3 tane arazi daha alındı onlarda ilerde çok işimize yarayacak bende paramın çoğunu eve ve araziye bağladım ıyi yatırım

Bu Alemin Tek Kralı

Bildiğim kadarı ile 2 3 tane arazi daha alındı onlarda ilerde çok işimize yarayacak bende paramın çoğunu eve ve araziye bağladım ıyi yatırım

Bu Alemin Tek Kralı
Galatasaray kulübün tapulu mal varlıkları mevcut halen zaten. Ama onları satmadan ayakta durmak önemli.

Bunun için sponsor bulmak önemli daha çok sosyal medya da aktif olmak gerekiyor ticaretin yüzde 80 reklam zaten

Bu Alemin Tek Kralı
Şu anki mali gelir yeter. Yeterki yıllık 40-50 milyon Dollar kredi faizine ödemek zorunda kalmayalım. Her yıl 40-50 milyon Dollar borç yüzünden çöpe gidiyor resmen

Mesela ne kadar düşer borç kendi kendimize yetecek duruma gelirmiyiz

Bu Alemin Tek Kralı

2020'ye kadar olan süreçte CL vizesi alır ve maaş bütçesini maks 40-50 milyon euro bandında tutarsak bence elimiz bayağı rahatlar. Ancak yine Avrupa'ya gidemez ve o seviyelerde maaş öder, üstüne 20-30 bonservis verirsek aynı duruma tekrar düşeriz.

İki yıl CL'ye gitmek demek 400 milyon lira civarı artı girdi sağlamak demek oluyor çünkü.

2020'ye kadar olan süreçte CL vizesi alır ve maaş bütçesini maks 40-50 milyon euro bandında tutarsak bence elimiz bayağı rahatlar. Ancak yine Avrupa'ya gidemez ve o seviyelerde maaş öder, üstüne 20-30 bonservis verirsek aynı duruma tekrar düşeriz.

İki yıl CL'ye gitmek demek 400 milyon lira civarı artı girdi sağlamak demek oluyor çünkü.
Bu yönetim ıyi intiba oluşturdu bende umarım bu çizgiyi korur ve şampiyon olursak 500 milyona yakın gelir girer kasaya
Şu forma işinide kendimiz halletmeliyiz

Bu Alemin Tek Kralı

Bu yönetim ıyi intiba oluşturdu bende umarım bu çizgiyi korur ve şampiyon olursak 500 milyona yakın gelir girer kasaya
Şu forma işinide kendimiz halletmeliyiz

Bu Alemin Tek Kralı

Store marjları çok düşük, tamamen GSStore markasıyla ürün çıkartılması lazım ve ürün çeşitliliği de buna bağlı olarak arttırılmalı. Bunlar zor ve vakit alan projeler ancak yapılabilir, biraz emek vermek gerekiyor sadece.

Her ne kadar eleştirsek de Dursun'un otel hamlesi mantıklıydı ancak süreç çok kötü yönetildi.

Store marjları çok düşük, tamamen GSStore markasıyla ürün çıkartılması lazım ve ürün çeşitliliği de buna bağlı olarak arttırılmalı. Bunlar zor ve vakit alan projeler ancak yapılabilir, biraz emek vermek gerekiyor sadece.

Her ne kadar eleştirsek de Dursun'un otel hamlesi mantıklıydı ancak süreç çok kötü yönetildi.
Yönetim bu işleri yapmalı mesela fener kiğılı desteğiyle üretiyor formaları ve tedarikte sıkıntı yaşamıyor isim hakkı var diye biliyorum sadece
Otel işi ekonomi işinde önemli bir yere geldi özellikle kongre fuarları konusundaki belirsizlik aşılırsa muhteşem bir hal alacak buda yıl da ekonomiye 20 milyar girdi demek şu suriye işi ne kadar kısa sürede aşılırsa o kadar iyi olacak geçen sene ile bu yıl arasında otel fiyatları arasında yüzde yüz fark var ivme sürekli yukarıya doğru gidiyor

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt