Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.454
- 25.976
- 2.808
traş transfer!! komisyon ne kadar aldı acaba levent ve dursun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkatlı okursan ben adamı övmedim.Video nun yanıltıcı oldugunuda belirttim.Yasin skora katkı yaptı evet ama asist anlamında koca bir hiçti ilk yarı.1 asist yapmış.Bu adam daha paylaşımcı gibi geldi.Evet Carruscada çıkabilir.Ama Lens etkisi kadar olmasada onun yarısı kadar bile etkide yapabilir.Bu bile bizim için avantaj olur.
hem iyi oyuncu demis hem bisey beklemeyin demisyunanlı bir arkadaşıma sordum , iyi oynuyomuş bedava olarak paoka gitmesi piyango gibi bişiy dedi güzel oyuncu dedi ama çok bişi beklemeyin 2-3 gol 4-5 asist yapar kapatır sezonu dedi hadi bakalım nolacak
Zar gibi transferlerle hareket etmemek lazım. Battı kulüp böyle yapa yapa. Ben de adama kötü demiyorum ama şu an riskli gibi geldi bana. Bir de daha ilk dakikadan anladığım akdarıyla videosunda da pek bir şey yok.
yunanlı bir arkadaşıma sordum , iyi oynuyomuş bedava olarak paoka gitmesi piyango gibi bişiy dedi güzel oyuncu dedi ama çok bişi beklemeyin 2-3 gol 4-5 asist yapar kapatır sezonu dedi hadi bakalım nolacak
reis doğrumu söyluyorsun umutlandırıp utandırma gslileriHoşgeldin Aslanım. Sağlam oyuncu.
reis doğrumu söyluyorsun umutlandırıp utandırma gslileri
reis doğrumu söyluyorsun umutlandırıp utandırma gslileri
vay renkdas gecmıs olsun cezalıymıssın haberım gec oldu kusra bakma. sen napıon nasılsın.lan nabıon
vay renkdas gecmıs olsun cezalıymıssın haberım gec oldu kusra bakma. sen napıon nasılsın.
yigit bitti diyorsa yarin sabahtan ilk isim forma alip arkasina garry rodriguez yazdirmak olacak
ARKADASLAR YUNANLl DIYE BISEY YOKTUR
YUNANDIR ONUN ADI
ILKOKUL EGITIMINE GERI MI DONELIM YANI
lan nıye alıntı yaparak soylemıyon artist hata yapmışız düzelt diyecegine niye iğneliyici bir şekilde söylüyon