Garry Rodrigues Kadro Dışı!

traş transfer!! komisyon ne kadar aldı acaba levent ve dursun?

Dikkatlı okursan ben adamı övmedim.Video nun yanıltıcı oldugunuda belirttim.Yasin skora katkı yaptı evet ama asist anlamında koca bir hiçti ilk yarı.1 asist yapmış.Bu adam daha paylaşımcı gibi geldi.Evet Carruscada çıkabilir.Ama Lens etkisi kadar olmasada onun yarısı kadar bile etkide yapabilir.Bu bile bizim için avantaj olur.

Zar gibi transferlerle hareket etmemek lazım. Battı kulüp böyle yapa yapa. Ben de adama kötü demiyorum ama şu an riskli gibi geldi bana. Bir de daha ilk dakikadan anladığım akdarıyla videosunda da pek bir şey yok.

yunanlı bir arkadaşıma sordum , iyi oynuyomuş bedava olarak paoka gitmesi piyango gibi bişiy dedi güzel oyuncu dedi ama çok bişi beklemeyin 2-3 gol 4-5 asist yapar kapatır sezonu dedi hadi bakalım nolacak
hem iyi oyuncu demis hem bisey beklemeyin demis

bizans oyunu yapiyor olmasin ?

ARKADASLAR YUNANLl DIYE BISEY YOKTUR

YUNANDIR ONUN ADI

ILKOKUL EGITIMINE GERI MI DONELIM YANI

Zar gibi transferlerle hareket etmemek lazım. Battı kulüp böyle yapa yapa. Ben de adama kötü demiyorum ama şu an riskli gibi geldi bana. Bir de daha ilk dakikadan anladığım akdarıyla videosunda da pek bir şey yok.

Özbek kardeşlerin vizyonu ancak bu kadar yapacak bir şey yok.Herkes Vidal ı flan bekliyor hayatta alamazlar öle adam.Bunun gibi zar transferleri olacak.Artık şansımıza tutarsa.Ahmet çalık bundan çok daha fazla zararlı transfer bence.Elimizde patlayacağı çok belli.Buna en azından belki diyoruz.

5 yıllık imzalayalım ki sezon sonunda postalamak istediğimizde zorluk yaşamayalım.

Resmen kazigi yedik. Bu Elemani Bulgaristan liginden biliyom. Kendisi Yedegin yedegi bile olamaz bizim takimda. Iyi yedek dedigimiz Yasinden bile kotu bu adam. Yaziklar OLSUN
vizyonunuza transfer politikaniza YAZIKLAR OLSUN.

Oo 1 çöpü daha komisyon transferi olarak kapamak üzere olduğumuz izlenimine kapıldım

yigit bitti diyorsa yarin sabahtan ilk isim forma alip arkasina garry rodriguez yazdirmak olacak

Podolski 6-7'ye gidecek Ahmet+Rodrigues gelecek. Ayvayi yedik.

2-3 hafta oynar, sonra Yasin yedekler arkadaşı. not düşelim

Geri
Üst Alt