Garry Rodrigues Suudi Arabistan’da İddiası!

8 milyon + paok gidecek parayı vereceklerse fena olmaz.

Geçen seneki gibi oynamıyor kendini takımın yıldızı sanıyor.

Sezon içinde her fırsatta Trezeguet'i gömüp, Garry'e tekrardan alternatif olarak sunmak neyin kafası anlamış değilim. Rodrigues inşallah satılır ama yerine gelen kişi başkası olmalı. Kaldı ki 5 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli de kalktı ortadan. Ötesi rakamlara da değecek bir adam değil.

Başlığı Garry Suudi Arabistan'da diye düzeltmekte yarar var kanımca. Arabistan, Arap yarımadası demek.

Bundan gelen parayi aynen Falcao'ya gommek de hic mantikli degil bence

Falcao'ya iki garry parası gömerim yeter ki sakatlık vs olmasın. İddia ediyorum, önümüzdeki sezon Gomis'in rekorunu kırar.

Sakatlanir reis yaw.Bizde sans yok.

Ayrica Falcao'ya soylenen paralar verilecekse Gomis'e niye zam yapilmadi?Hatta Gomis'in maliyeti daha azdi.Belki de sampiyonluk gitti bu tercih yuzunde ki bence gitti

Sakatlanir reis yaw.Bizde sans yok.

Ayrica Falcao'ya soylenen paralar verilecekse Gomis'e niye zam yapilmadi?Hatta Gomis'in maliyeti daha azdi.Belki de sampiyonluk gitti bu tercih yuzunde ki bence gitti
Para yok diyip Gomis'in maliyetini bahane edip yolladıktan 5-6 ay sonra Falcao'yu transfer etmek net komik olur. :D Gomis konusunda katılıyorum.

Onyekuru sene sonuna performansı çoğalırsa mutlak alınmalı garry giderse tabi.

Elalem araplara 10-15e iteliyor topcusunu bizimkiler iddiadan öteye geçemiyor

Yine az para.Bu yönetim tam bir beceriksizlik abidesi olarak tarihe geçti.Millet josep, giuliano gibi çöplerini 12 ye satar biz cl de partlattığımız herifi 8 e veriyoruz şaka gibi.

10-12 arası bir satışa fitim. Tabi %20si paoka gidicek.
Zamı aldıktan sonra iş yapmadı.

Yine az para.Bu yönetim tam bir beceriksizlik abidesi olarak tarihe geçti.Millet josep, giuliano gibi çöplerini 12 ye satar biz cl de partlattığımız herifi 8 e veriyoruz şaka gibi.
Grupta 4 puan alabilmiş, futbol adına üç maçta ortaya bir şeyler koyabilmiş bir takımın, birazcık dikkat çeken oyuncusu için fazlaca abartılı bir tanımlama olmuş sanki?!...

Sabahın haberine göre 8 değil 10 milyon euroya anlasmisiz.

Geri
Üst Alt