İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Beyni olmayan biri için iyi para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'ya iki garry parası gömerim yeter ki sakatlık vs olmasın. İddia ediyorum, önümüzdeki sezon Gomis'in rekorunu kırar.Bundan gelen parayi aynen Falcao'ya gommek de hic mantikli degil bence
Falcao'ya iki garry parası gömerim yeter ki sakatlık vs olmasın. İddia ediyorum, önümüzdeki sezon Gomis'in rekorunu kırar.
Para yok diyip Gomis'in maliyetini bahane edip yolladıktan 5-6 ay sonra Falcao'yu transfer etmek net komik olur.Sakatlanir reis yaw.Bizde sans yok.
Ayrica Falcao'ya soylenen paralar verilecekse Gomis'e niye zam yapilmadi?Hatta Gomis'in maliyeti daha azdi.Belki de sampiyonluk gitti bu tercih yuzunde ki bence gitti
Başlığı Garry Suudi Arabistan'da diye düzeltmekte yarar var kanımca. Arabistan, Arap yarımadası demek.
Grupta 4 puan alabilmiş, futbol adına üç maçta ortaya bir şeyler koyabilmiş bir takımın, birazcık dikkat çeken oyuncusu için fazlaca abartılı bir tanımlama olmuş sanki?!...Yine az para.Bu yönetim tam bir beceriksizlik abidesi olarak tarihe geçti.Millet josep, giuliano gibi çöplerini 12 ye satar biz cl de partlattığımız herifi 8 e veriyoruz şaka gibi.