Garry Rodrigues Suudi Arabistan’da İddiası!

Grupta 4 puan alabilmiş, futbol adına üç maçta ortaya bir şeyler koyabilmiş bir takımın, birazcık dikkat çeken oyuncusu için fazlaca abartılı bir tanımlama olmuş sanki?!...

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.000.000 € (Onikimilyon Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır"

Bunlar hangi grupta oynamışta josef denilen kazmayı 12 ye satmış peki.

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.000.000 € (Onikimilyon Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır"

Bunlar hangi grupta oynamışta josef denilen kazmayı 12 ye satmış peki.
Josef piyasası yüksek bir oyuncu olarak geldi zaten FB ye, önceki sezon EPL den bile ciddi talibi vardı. Her şey UCL değil...

Josef piyasası yüksek bir oyuncu olarak geldi zaten FB ye, önceki sezon EPL den bile ciddi talibi vardı. Her şey UCL değil...

Fener dışında hiç bir enayi takım ona 8 milyon euro vermezdi vermedide zaten.Adamlar antuda bile gelmiş geçmiş en kötü orta saha oyuncusu ilan ettiler.5 milyon euroya bile fittiler 12 ye gidince çıldırdılar.Cl de iyi kötü iş yapmış garry en az 13 14 e gitmeli.Bjkda 35 yaşındaki tosicı 6 milyona sattı hatırlatırım.8 milyona satmak net yönetim beceriksizliğidir.

10-12 arası bir satışa fitim. Tabi %20si paoka gidicek.
Zamı aldıktan sonra iş yapmadı.

Birakin bu isleri.

Gecen sene joseph de souza ne yapti da 12 ye gitti ?

Sen yonetici olucan Gary icin 15 milyondan asagisi icin muhatap bile olmiycan . Madem bilic 12 macta 6 puanla sicmis, sen de 1 milyon inmiycen.

Herif bu yil Erenle oynadi. Herif futbola küstü.

1.6 milyon oldu maasi yani Tarik Camdal kadar !! Varsin kalsin.

Sen yoneticiysen 4 milyon maas karsiligi tek mac kazandirmamis belhandayi satican 5 e 6 ya gerekirse. 4.5 maas alan feghouliyi satican. Git bu 2 sinden al 10-12 milyon bonservis. Kurtul yillik 8.5 milyonluk maas yukunden.

Araplara 2.defa kazıklanan tek kulüp olarak tarihe geçeceğiz.
Fener sow denen yeteneksizi 17'ye okuttu be utanın

Adam 28 yasinda. Bu sezonu saymazsak 10 yilda tas catlasa 6 milyon kazanmistir. Futbol hayatinin son 4 yilinda 16 milyon kazanacaksa kesin gider.

8m rezalet olur. Kötü performansının sorumlusu teknik heyet. Kaynak yaratılmak isteniyorsa Belhanda ve maaşı nedeniyle Feg satılabilir.

Aynı oyuncuları bir kaç ay içinde 180 derece zıt değerlendirebilen ender kulüplerden biriyiz. Önce zam yap sonra mevcut piyasada bedava sayılabilecek bir rakama devre arasında sat. Yerli çöplere de bu mantıkla milyonlar ödenip üzerine para verilerek gönderilmeye çalışılıyor. Taraftardan yönetimine, teknik heyetine aynı bakış açısı var.

Defolsun gitsin. Ilk devre en büyük hayal kırıklığı idi. Bombos gecirdi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu istatistik yapan adamlara bir sormak lazım kazma Eren yüzünden hangi oyuncuların kaçar asisti boşa gitti diye.Eren resmen kanat oyuncularını bitirdi adamların hepsi kendi gol atmaya çalışıyor geçen sene bu durum böyle değildi

8 milyon Rodrigues gibi bir oyuncu icin bu piyasa da cok ucuz

11-12 olmali minimum

Ulan iyikine bir santrafor istedik adamlar takimi dagitiyor anlayamadim ben bu isten birsey ne oluyoruz,

Saka mi bu?

bir halt oynadığı yok yazın postalanmalıydı

Sizce herkes postalanmali kardesim. Takimin hepsi kotu senin gibiler icin nasil izleniyor maclar anlayamiyorum.

Gecen sene Rodrigues olmasaydi sampiyonlugu ruyanda bile goremezdin. Yigidi oldurun hakkini yemeyin be.

Sizce herkes postalanmali kardesim. Takimin hepsi kotu senin gibiler icin nasil izleniyor maclar anlayamiyorum.

Gecen sene Rodrigues olmasaydi sampiyonlugu ruyanda bile goremezdin. Yigidi oldurun hakkini yemeyin be.

bunun gibi bin tane kanat bulunur bu seneki hali ortada loko maçından sonra ortada yok satılmalı vakti gelmişken

bunun gibi bin tane kanat bulunur bu seneki hali ortada loko maçından sonra ortada yok satılmalı vakti gelmişken

Keske satilsa ve bunun gibi oyuncu var diyorsunda bizde alacak o got varmi bak gomis gitti kim geldi EREN :D Yonetimde bu mentalitede olan kisiler yuzunden bu hallerdeyiz kusura bakmayin ama bazen sacmaliyoruz.

Geri
Üst Alt