Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Açıklandı

tam taraftarın dilediği gördüğü gibi hareket ediyor okan hoca. sadece kadro olarak değil alışagelmişin dışında açıklamaları da var sezon basından beri. taraftarla aynı noktada olması iyi olay.

alternatifsiz olabilir de mertens'i sola atıp merkezi bi tık güçlendirebilirdi veya BAY'ı bi oynatabilirdi 45-55dk falan. Kerem için iyi bir ders olurdu bence oyuna girdikten sonra da çok faydalı olabiliyor zaten
Mertens şu aşamada bek kovalayabilecek bir kondisyona sahip değil.

Gomis mi? Yani 3-4 maçta seferovic den vaz mi geciyoruz? Okan hoca çok yanlış kararlar alıyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Icardi geliyor zaten. Seferden vazgeçelim bi zahmet. Ayrıca belli sayıda maça çıkarsa, mecburen almak zorunda kalıyoruz.

Hem bu maç Sefer oynasa nolacak? Bir maçı daha riske edemeyiz. Adam etkisiz işte. Mevcut oyun şablonunda ve mevcut kanat yapısıyla adam iş yapamıyor.

Keremi eminim hoca uyarmıştır bir kaç maç daha ısrar etmekte fayda var. Okan hocamın kadroyu begendim.

Sürpriz yok, seviyorum böyle tercihte bulunan hocaları.Gomis'le birlikte tüm maçta atılan golden fazlasını bekliyorum.

dubois’e ne oldu ya. Geçen sene aynı boku Boey’de de yaşamıştık. Yener ince yine formda sakatlanan dönmüyor bir türlü.

Biraz da Sefer girip maç kurtarsın.

B planini (Gomis) ilk 11'de sahaya sürüyor Okan. Erken gol bulamazsak zorlaniriz herhalde yine, cünkü bu sefer sonradan girecek bir diri Gomis olmayacak.

Ben olsam Sefer'i oynatirdim bu mac bir kez daha. Bugün de etkisiz olsaydi kulübeye alirdim.

Midtsjo diyorlardi gunduz 18’de de yok beklendigi uzere cunku kamp kadrosunda da yoktu ben yanlis gormediysem

Bu kez Sefer sonradan girip takımı ipten alır.

Bafetimbi Gomis:

"Lyon ve Marsilya'da oynadığım dönemlerde de iyi forvetler transfer edilmişti ama forma rekabetini ben kazanmıştım. Seferovic ile aynı forma için savaşacağız, önemli olan bu."

Geri
Üst Alt