- 17 Ağustos 2009
- 41.885
- 30.267
- 3.448
Muslera
Kaan - Nelsson - Sanchez
Barış - Torreira - Demirbay - Berkan
Mertens
Icardi - Kerem
Kaan - Nelsson - Sanchez
Barış - Torreira - Demirbay - Berkan
Mertens
Icardi - Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Ulen ben yazdım sandım
Barışı defansta oynatmamak yanlış değilAklıma Kewell’ın stoper oynadığı maçlar geldi.
Kimse eksik var falan demesin. İçerde Bayern maçının birebir aynı kadrosu neredeyse kurulabilir. Sakat Apo yerine Nelsson, Boey yerine Barış’ı koyup sürebilirsin sahaya.
Okan hocanın oyuncağa çevireceği bir durumda değiliz şu an. Bıçak sırtı gidiyoruz, şuralarda saçma sapan puan bırakmamak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 232554
Galatasaray XI: Muslera, Berkan, Sanchez, Nelsson, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Icardi.
Yedeklerimiz: Günay, Eyüp, Zaha, Tetê, Halil, Baran, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Kazımcan, Ndombele
Defansta bu kadar eksik varken Berkan’a tercih ederim. Elinde Boey, Apo falan varken defans oynatıp eksiklerin tonlayken defans oynatmamak yanlış.Barışı defansta oynatmamak yanlış değil
Hocalık becerisi de biraz budur.Berbat ötesi bi kadro. Puan kaybı olursa kimse laga luga yapmasın. Şampiyonluk yolunda fantazi deneye deneye bi hal oldu
Davinsonun solda iyi oynadığı maç yok bu arada.
Barış her zaman iyi forvet.Erken gol gelmezse 45.dk BAY sol beke geçer, Zaha girer. Böylelikle Barıştan kanat olmayacağını tekrar görmüş oluruz.
Sanchez var simdi deDefansta bu kadar eksik varken Berkan’a tercih ederim. Elinde Boey, Apo falan varken defans oynatıp eksiklerin tonlayken defans oynatmamak yanlış.