Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Angelinonun olmadığı 3 ay önceden belliyken şu maça berkan sol bek çıkıyor, yönetim şampiyonluğu satmış

Temmuz dan beri bu kacinca mac bilmiyorum ama 5 mac ust uste ayni 11 le saha ciktigimizi sanmiyorum facia bi durum.

Maçtan sonra Nöbet'te de yazacağım, abi 2 tane adam gibi bek ve 1 orta saha şart bu takıma. Boşuna acaba idare eder miyiz diye zorlamayalım, bu işin sonu hüsran olur. Hem ligi veririz hem Avrupa'da nal toplarız. Büyük aptallık ediyoruz şu anda.

Kazımcan geçen sene gayet iyiydi, bu sene istikrarsız oynadı ve ortalama performans olarak ciddi geriledi. Ancak belli yetenekleri var. Özellikle geriden oyun kurmaya katkısını beğeniyorum iyi günlerinde ama tabi defansif olarak çok aksadı bu sene ve 3. bölgede de geçen sene ucundan kıyısından da olsa ümit vaat ettiklerini bu sene gösteremedi. Güven vermedi kısacası. Avrupa'da geliştirici liglerde düzenli oynayabileceği bir takımda kiralık oynaması çok faydalı olur diye düşünüyorum. Westerlo falan gibi işte. Ritim bulursa ve özgüven kazanırsa yeniden yedek seviyede bir sol bek olabilir GS'da. Tabi daha iyi yerli alternatifini bulmazsak.

Orta saha oynayan berkani yazın transfer döneminde gönderiyoruz. Ara transfer döneminde geri alıp solbek oynatıyoruz. Durum cidden sıkıntılı

Okan Hoca biraz da yönetime "sol bek almazsanız sahada izlemek zorunda kalacağınız manzara budur, ona göre" mesajı veriyor galiba.

Hayırlı bir puan kaybı olacak gibi

Kazım'ın olması ideal olurdu.
Neyse hocamın bildiği vardır.
Saldırın Aslanlar.

Geri
Üst Alt