Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

hani transfer olan gitti de elimizdeki oyuncular da yok kadroda

Kadroyu beğendim. Sonradan takımı ateşleyecek birinin klübede olması açısından Zaha'nın yedek olması iyi. Barış iyi yerde. Kaan da öyle. İki Kerem de öyle. Tek soru işareti Berkan. Belki de iyi oynar. Herkese hayırlı maçlar.

Icardi de bir zahmet gollere başlasın artık.

kendi evimizdeki mactan bile çekiniyoruz takımdaki eksıklerden dolayı

Barış solda daha iyiydi ne Berkani ya

Barış sol bek zaha kanat olsa daha mutlu olurdum

Mantıklı olanı bu. ilerde problem yaşamamız defansta yaşamamamızdan daha mühim bir konu.
Sağ açık problemi var takımda barış orda daha verimli adamı kilitlemekten başka bir işe yaramıyor sol bek oynaması

İkinci yari geçer ama bence ya sağa ya sola.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gözlerimi kapatıp hayal ediyorum. Dragus bizim sahanın ortalarında hava topunu indiriyor. Etrafı boş Davinson geriyi boşaltıp dragusa geliyor. Berkan anlık bir hata yapip markovici takip etmiyor. Dragusun pasında markovic muslerayi calimlayip golü yazıyor.

Dk 17' 0-1
sulu.gif

Erken gol gelmezse 45.dk BAY sol beke geçer, Zaha girer. Böylelikle Barıştan kanat olmayacağını tekrar görmüş oluruz.

enerjik dinamik bir onbir. Veteran topçu sayısı az. Ben beğendim. Sağ da balper Zaha dan daha iyi. Kerem de daha formda Zaha dan bu yüzden solda o var.

Zaha nerde hoca ? Niye kestin acaba ? Mesela Kerem akturkoglu 4-5 maç sahanın ortasına bıraktığında yada Mertens Alanya maçından beri ortada olmadığında niye kesmedin de Zahayi kestin ? Aynısını Zanioloya da yaptın herif kaçtı sonra

Berkan ne alaka ? Baris gayet iyi oynuyordu. Yavas yavas ilk 11 daha kötüye gidiyor. Yönetim artik transfer mi yapsak

Bayern maçında da il 11di

Gerçekten bizi bu duruma getirenler oturup artık biz ne yapıyoruz demeli. O günden beri sol bek ihtiyacımız var. Kaç ay geçti çözüm olarak Berkan’ı sol bek oynatıyoruz. Lig lideri bu hale düşmemeli

Mantıklı olanı bu. ilerde problem yaşamamız defansta yaşamamamızdan daha mühim bir konu.
Sağ açık problemi var takımda barış orda daha verimli adamı kilitlemekten başka bir işe yaramıyor sol bek oynaması

İkinci yari geçer ama bence ya sağa ya sola.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barışın kanatta verim verdiği tek maç yok ki. Tamamı boş alan bulabildiği derbi maçları ve sonradan oyuna girdiği United maçı.

Off kadroya bak.

Kazımcan Berkan’dan da kötü bir bek olamaz bence.

Hocanın gençlere güvenine bak.. Tete, Zaha, Kazımcan, Ali Turalp falan dururken sahaya Berkan’ın hem de sol bek olarak sürülmesi nereden bakarsan tutarsız.

Hem gençlere sizden bu kadar bir şey olmaz işte, Berkan’ı yerinizde oynatırım daha iyi mesajı verirsin. Aferin

Berkan devre arasi oyundan alinirsa sasirmam

Geri
Üst Alt