Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

herılde YUNUS olacak son maç en iyi adamlarımızdan biriydi ? maçı maçkolikten mi izlediniz yoksa ?? :ROFLMAO::LOL:
En iyi adamlarimizdan bir kesinlikle degildi ahbert, yedekten girince daha etkili oluyor. Simdi yedekten hamle sansimizda kalmadi

Bana kalirsa yunus da mertens de yedek olmaliydi bu mac hem hamle sansimiz olurdu hemde 3lu orta saha denerdik

Ama bu basimizdaki inat yokmu inat

Jelert'i niye aldık biz? Bu maçta bile 11 başlayacak seviyede olmayan adama mı o kadar bonservis ödedik?

çok da alternatif yok zaten. normal 11

jelert'i inceden ısındırmak lazım ama fener maçı öncesinde cesaret edememeyi anlayışla karşılıyorum

ama sonrasında sağ beke yerleştirmek gerek. korkulduğu kadar kötü olmayacak.

En iyi adamlarimizdan bir kesinlikle degildi ahbert, yedekten girince daha etkili oluyor. Simdi yedekten hamle sansimizda kalmadi

Bana kalirsa yunus da mertens de yedek olmaliydi bu mac hem hamle sansimiz olurdu hemde 3lu orta saha denerdik

Ama bu basimizdaki inat yokmu inat

bütün takımı oynattı heis, sol tarafta jacobsla yaptığı işbirliği olsun, sürekli boşa çıkıp top alıp oyunu hızlandırması olsun, pres yapması olsun tam bir usta idi yunus. englandda geçirdiği sezon neticesinde iyi bir takım oyuncusu olmayı öğrenmiş diyebiliriz. okanı da yunusa güvenip oynattığı için kutlayalım.

beklediğim kadro . berkanı son maçlardaki oyunlarından dolayı ödüllendirmek zorundaydı okan hoca. ideal 11

Jelert olacaksa böyle mi olacak şimdi?

Boey gibi önündeki oyuncunun uzun süre sakatlık mi yaşaması gerekiyor forma alabilmesi için? Okan Hocam, Boeyi de yemek üzereydin de çocuğun yüzüne güldü nasibi, mecbur kalininca forma aldı senden. Berkanin sol bek olarak yapabilecekleri de belli, Kaanin sağ bek olarak yapabilecekleri de. Neden Jelerte maç ritmi şansı vermiyorsun?

anadolu takimlari figuran bu ligde, solbekte latovici oynasa yine 3-4 atariz, haftaya paok dan boyumuzun ölcüsünü alinca görürsünüz

Antep ile icerde oynuyorsun, cumartesi derbi var, bu macta bazilari dinlendirilmeliydi. Jelert, Nelsson ve Yusuf Demir’i boyle bir macta oynatmayacaksan hangi macta oynatacaksin.

Biz bu Jelert'i niye aldık ki oynatmayacaksa

Bana göre yanlış 11. Yunus hoca kontenjanından giriyor adalet hak getire

nelson kulübede yine
bardakcıyı oynatıyor, ifb maçında da oynatacak belli ki
jelerti oynatmıyıp os herifi bekte oynatıyor

time'ûl meditasyon
akil-sagligimizi-nasil-koruruz.jpg

Rize rezil takim, ben bile iyi oynardim

Iyi de böyle bir mantik olmaz ozaman sanchez de mi rezil takim rize’ye karsi cok iyi oynadi

Tottenham’a karsi oynarsak genel performansi yeterli olmaz diyebilirsin mesela ama iyi oynadigi bir mactan sonra da rakip kötüydü mantigi bence yanlis

bütün takımı oynattı heis, sol tarafta jacobsla yaptığı işbirliği olsun, sürekli boşa çıkıp top alıp oyunu hızlandırması olsun, pres yapması olsun tam bir usta idi yunus. englandda geçirdiği sezon neticesinde iyi bir takım oyuncusu olmayı öğrenmiş diyebiliriz. okanı da yunusa güvenip oynattığı için kutlayalım.
Umarim maci erkenden koparabiliriz ahbap, koparamazsak 9 dogururuz gibi durmakta

Geri
Üst Alt