GSCimbom
Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 4

Gökhan Sancak ·

Cevap
107
Okunma
4,9K
Sayfa
4/6
Ah ulan ah Fatih Terim gittiginden beri gulmuyoruz dogru duzgun...

Adam gibi adam!

fatih-terim-den-tebrik-mesaji-1508638.Jpeg

Son düzenleme:
Bosuna 1 aydir kanat/all rounder transferi lazim demedik, Benitez veya benzeri bir oyuncu alinsaydi Umut cikolatasini sagacik da gormezdik. :red:

ronaldo yu alsak bu ihtiyar yine Umuta forma verirdi...kulüpte tuhaf seyler oluyor,irkcilik hamza ile biter demistim ama denizli ile devam ediyor...carole neden oynamiyor anlamiyorum bu genc oyunculara karsi yerli hocalarin bu tavirlari beni iyice futboldan soguttu...

Terim'İn bunlardan farkı başarılı olma konusunda pragmatik olması. Takımda pek evlatçılık filan yapmaz Terim. Taktik hata filan yapar ama kimseyi kendi başarısının önüne koymaz. Taraftarı da karşısına almaz.

Hamza ve Denizli açıkça taraftara meydan okuyorlar. Umut ve Burak'ı eleştirdiler diye cezalandırıyorlar kendilerince. Hamza da böyle yapmıştı kendine etti.

2016 euro'da isler yolunda gitmezse Terim'e teklif gotursunler diyecem ama bu yonetimle Terim calismaz hakli olarak.

Bizim ne yapip edip bu yonetimden kurtulup Favre gibi bir hamle yapmamiz lazim yoksa Denizli gider, Hasan gelir...

Bu yazdığımdan önceki sayfaları okumadım ama muhtemelen herkes Budamacı Denizliye bela okumuştur sadece Umut ve Olcan tercihleri için bile.

Bu okunan belalara tamamen katılıyorum ve daha da artması için bende bela okuyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu maçta umutu burakı ve denizliyi yuhalamayan taraftar galatasaraylıyım diye ortalıkta gezinmesin. adam bir şeyi düzeltirken bir başka şeyi yamultuyor. umut kadar başına taş düşsün denizli

Geri