GSCimbom
Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 2

Gökhan Sancak ·

Cevap
107
Okunma
4,9K
Sayfa
2/6
Umut-Burak çift forvettir. Sneijder sol çizgide oynuyordur. Veya, Sneijder ve Selçuk göbekte oynayıp Donk'u Chedjou'yla stoperde de görebiliriz ki böylesi çok daha iyi olur.
Nando

Linnes - Donk - Chedjou - Hakan

Sinan - SeLçuk - Sneijder - Olcan

Burak - Umut
​

Bosuna 1 aydir kanat/all rounder transferi lazim demedik, Benitez veya benzeri bir oyuncu alinsaydi Umut cikolatasini sagacik da gormezdik. :red:

O da bir etken ama onunla alakası yok bence Alper. İstese Olcan'ı sol açığa alır, Sinan'ı sağ açığa çeker yine oynatmazdı Umud'u.

Denizli ısrar ediyor. Diretiyor. Ama bu onun sonunu hazırlayacak, haberi yok. Cidden nefret ediyorum artık bu düzenden.

Mustafa Denizli: Umut ve Burak'ın birlikte oynadığı ve G.Saray'ın rahat kazandığı bir maç hatırlamıyorum. #TrtsporStadyum

(07.11.2015)

7 Kasım 2015 : Mustafa Denizli: Umut ve Burak'ın birlikte oynadığı ve G.Saray'ın rahat kazandığı bir maç hatırlamıyorum. #TrtsporStadyum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O da bir etken ama onunla alakası yok bence Alper. İstese Olcan'ı sol açığa alır, Sinan'ı sağ açığa çeker yine oynatmazdı Umud'u.

Denizli ısrar ediyor. Diretiyor. Ama bu onun sonunu hazırlayacak, haberi yok. Cidden nefret ediyorum artık bu düzenden.

Hamza'nın sonunu getiren Umut Denizliyi de gömecek yani :asd22:

madem olcan dan vazgecmiyorsun sag bek carole olsun, umutun yerine de olcani oynat ama yok illaki tuaf kadro ile cikacak denizli bir sabri eksikmis oda olsa tam olacakti

neyse umud gene mal mal goller kaçırır taraftarlar küfür falan eder biz de eğleniriz. Kendimizi böyle avutalım yapacak bir şey yok.

Koray i bile oynatmamasi bana tuhaf geliyor. Sag acikta Emre Colak da oynar Umut oynadiktan sonra.

Geri