umutuna sokam.
Hakan Balta mı torpilli ve balon. Adamın seviyesi belli ve nerede görev verilirse en efendi ve profesyonel şekilde işni yapıyor. Kldı ki geçen seneden bu yana stoperde de bir çok maçta iyi işler yaptı.
Bosuna 1 aydir kanat/all rounder transferi lazim demedik, Benitez veya benzeri bir oyuncu alinsaydi Umut cikolatasini sagacik da gormezdik. :red:
O da bir etken ama onunla alakası yok bence Alper. İstese Olcan'ı sol açığa alır, Sinan'ı sağ açığa çeker yine oynatmazdı Umud'u.
Denizli ısrar ediyor. Diretiyor. Ama bu onun sonunu hazırlayacak, haberi yok. Cidden nefret ediyorum artık bu düzenden.
Mustafa Denizli: Umut ve Burak'ın birlikte oynadığı ve G.Saray'ın rahat kazandığı bir maç hatırlamıyorum. #TrtsporStadyum
(07.11.2015)
Koray i bile oynatmamasi bana tuhaf geliyor. Sag acikta Emre Colak da oynar Umut oynadiktan sonra.O da bir etken ama onunla alakası yok bence Alper. İstese Olcan'ı sol açığa alır, Sinan'ı sağ açığa çeker yine oynatmazdı Umud'u.
Denizli ısrar ediyor. Diretiyor. Ama bu onun sonunu hazırlayacak, haberi yok. Cidden nefret ediyorum artık bu düzenden.