GSCimbom
Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 6

Gökhan Sancak ·

Cevap
107
Okunma
4,9K
Sayfa
6/6
Bence Sneijder solda olcan bek 433 oynayacağız ki bugün Burak ve Umut a rağmen rahat bir galibiyet alınabilir, bu arada bende çok kızıyordum Sneijder solda oynayınca ama son maçlarda dikkat ediyorum adam sürekli kendi sola kaçıyor

Umut ortada Sinan sol Burak sağ forvet gibi sanırım

Neyse başlasın anlarız, artık yoruldum sövmekten keşke hepsi bir.mucize olsa da süper oynasa ben tükürdüğümü yalarım dert değil

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli ne yapmışta ülkenin en iyi tdsi FT ile birlikte?

Yarı final oynatmış başka?

lig şampiyonluğunu büyük başarı olarak saymıyorum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neauchatel maci turk fubolunda devrimdir. Sampiyon kuluplerde yari final oynatti. Hala o seviyeye ulasan yok vs.

Ama adamin futbol bilgisi 90 larda kaldi! Adamin futbol bilgisinin en ufak bir gecerliligi yok bugun.

Bu yuzden hamzayi devre arasina kadar tutun devre arasi ilk gun kovup anlastigin yapilandirmaci alman, iskandinav td u getir deyip durmustum.

Ama capsiz dursun anca denizliyi getirdi iste.

Keşke Denizli'yi istifaya davet etse taraftar. Yönetimi de istifaya davet etseler koltukları kırıp sahaya fırlatsalar. Futbolcuları tekme tokat dövseler, sonra şeref trübinüne dalıp dursun'un suratına suratına yumrukları indirseler. Maç sonu hepsi defolsa gitse. Ne güzel olur ya.

Ulan carole u oynat sol bekte, sol acik olcani kullan sag acik sinan olsun hic bisey demezdim ama umutu kanat oynatip olcani carole yerine bek oynatan adamin futbol bilgisini essekler opsun! :(

Kafayi yedircekler bana.