Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Halil tek forvet olmuyor. halil sola kerem sağa mohamed forvete daha iyi olurdu gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamanında M. Batdal'ı Buca'da görünce anasına avradına sövüp kaçmıştım.

Mostafa'yı da görmem lazım bi
FC971cFXoAIwd5S

Assuncao yedekte bile yok ya hiç mi izlemediniz arkadaş bu adamı alırken on liberosuz takıma alınan tek gerçek 6 numara yedeğe bile alınmıyor sokarım böyle planlamaya..Bu un dışında iyi kadro ortada Taylana tahammul edemezdim bir maç daha ayrıca Haliden sürpriz bir hat trick bekliyorum çok goller kaçırdı öyle böyle atacak sonunda .
Morutanin 10 numaradaki performansını da çok merak ediyorum o bölgede epey verimli oluyordu cica-berkan-taylan çok kısır kalıyor orta sahada .

Assuncao’yu biz bostan korkuluğu diye almışız.

Wonderkid icin o kadar düsük opsiyonu kabul etmeleri bana biraz tuhaf gelmisti. Onlarin bizim bilmedigimiz birsey mi vardi acaba?

pva rezil durumda ömeri onyat da bari mostafa ilk 11 girer halil de kanat forvet gibi kulan. Bu adam tek basina önde birsey yapamiyor. Bunu hala göremiyor yillarin imperatoru.

Mostafa penaltı kaçırdı evet de suçun tamamı burada Mostafa'da mı yoksa oyuncularına sözünü geçiremeyen otoritesini hissettiremeyen hocanın hiç mi payı yok.

Bu ilk defa da değil. Aynı olayı Belhanda, Diagne, Gomis ve Sinan Gümüş ile de yaşadık son 4 sezonda.

Maçtan önce bir penaltıcı belirliyorsan ve bu oyuncu hala sahada olmasına rağmen oyuncuların da bu karara uymuyorsa başka şeyleri de sorgulamak lazım.

Son maclarda iyi oynayan Mostafa’yi kesmis. Her mac baska forvet ile oynuyoruz.

Assuncao yedekte bile yok ya hiç mi izlemediniz arkadaş bu adamı alırken on liberosuz takıma alınan tek gerçek 6 numara yedeğe bile alınmıyor sokarım böyle planlamaya..Bu un dışında iyi kadro ortada Taylana tahammul edemezdim bir maç daha ayrıca Haliden sürpriz bir hat trick bekliyorum çok goller kaçırdı öyle böyle atacak sonunda .
Morutanin 10 numaradaki performansını da çok merak ediyorum o bölgede epey verimli oluyordu cica-berkan-taylan çok kısır kalıyor orta sahada .
Assuncao 6 numara değil ki Hüsnü. Adamın rolu geriden oyun kurmak, Famalicao’da da boyleydi. Bizimkiler orada oynuyor diye 6 numara zannedip almış olabilir 🤣 Yani bir takımın Taylan’ı 6 numara olarak transfer etmesi gibi bir şey bu.

Geri
Üst Alt