- 30 Temmuz 2009
- 30.954
- 7.064
- 1.943
Ne alakası var r'taş. Sakatmış. Sağlam olsa ilk 18'de olurdu en azından.
Bir sakatlık açıklaması göremedim ben kaçırmış olabilirim tabi. Taban sakatlığı vs diyorlardı da nasıl sakatlıksa kaç haftadır yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alakası var r'taş. Sakatmış. Sağlam olsa ilk 18'de olurdu en azından.
Yasin niye oynuyor, Eren'i koy ileri Podolski yerine. Daha iyi değil mi
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Bir sakatlık açıklaması göremedim ben kaçırmış olabilirim tabi. Taban sakatlığı vs diyorlardı da nasıl sakatlıksa kaç haftadır yok
İyi de Yasin'in faydadan çok zararı var bence.Tahminimce Riekerink Podolski'nin daha teknik olması ve dikine gidebilme becerisinin Eren'den yüksek olması sebebiyle böyle bir tercih yapıyor. Ayrıca Podolski'nin kanattaki temposu olması gerekenden düşük. Yasin'le kanat dinamizmi arttırmayı amaçlıyor.
Ayrıca Eren, fiziği gereği pivot forvet oynayabiliyor ama sol tarafta içeri kat etmeye çalışan Bruma, sağ tarafta orta yaptığını görmediğimiz bir Yasin var. Yani yan toplarla Eren'i besleyebilecek oyuncularımız yok. Zaten beklerimiz de Caner ve GG gibi ortacı beklerden değil.
Böyle düşündüğümüzde Riekerink'in bu tercihini yanlış bulmuyorum. Eren'i etkili kullanabilmemiz için çizgiye inebilen, iyi orta yapabilen bir kanat oyuncusu transferine ihtiyacımız var.
Hakan resmen Riekerinki gömmüş yakistiramadım.Riekerink'in yardımcılarına bile sözünü geçiremeyen, basiretsiz bi hoca olduğunu mu iddia ediyosun Hakan?
Bu arada, Sinan Gumus de sakat sanirim.
En son haber sakat oldugu yonundeydi galiba, sonra birileri iyilesti falan demisti ama kadroda yine yokmus. Sakat degilse bunu da devre arasi gonderirler bu gidisle.Sinan'ın kulağı çekiliyor bence. Çekilmeli de.
sRiekerink'in yardımcılarına bile sözünü geçiremeyen, basiretsiz bi hoca olduğunu mu iddia ediyosun Hakan?
sValla nasıl açıklarsam açıklıyım bi yolunu bulur rüzgarı kendine çevirirsin nasılsa reis.o yüzden çok şaapmamak lazım
s
Konumundan dolayi geciremiyor olabilir, evet. Ama bu sekilde birden teknik anlamda görüs degistirmesi normal degildi, bunu anlatiyorum.
s
Hatani kabul ettigin icin saygilar reis, adamsin.
İyi de Yasin'in faydadan çok zararı var bence.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
O zaman sağ açık şart. Sinan kendini bitirdi.Yasin'in beyinsiz bir oyuncu olduğu konusuna katılıyorum ancak Podolski'nin kanatta çok durağan oynadığı da bir gerçek. Yasin zaman zaman hızlı çıkışlar yapabiliyor
Ama Podolski'yi kanada alıp, sonra da buna ekstra olarak bir ağır oyuncu daha, yani Eren'i de ekleyince bir türlü gol pozisyonuna giremiyoruz.
En son haber sakat oldugu yonundeydi galiba, sonra birileri iyilesti falan demisti ama kadroda yine yokmus. Sakat degilse bunu da devre arasi gonderirler bu gidisle.
s
Konumundan dolayi geciremiyor olabilir, evet. Ama bu sekilde birden teknik anlamda görüs degistirmesi normal degildi, bunu anlatiyorum.
s
Hatani kabul ettigin icin saygilar reis, adamsin.
sulan hakanaslında o dönemki yorumuma sende hak veriyorsunda işte o içindeki keçi damarın yokmu o baskın geliyor sürekli.
genede hadi bukez senin dediğin olsun çünkü biliyorsun işli bi diş