Gaziantepspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Kadroda hemfikir mi herkes? Maçtan önce netlik kazandıralım şuna. İlk 11e alınması gereken biri var mı?

Yasin niye oynuyor, Eren'i koy ileri Podolski yerine. Daha iyi değil mi

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Tahminimce Riekerink Podolski'nin daha teknik olması ve dikine gidebilme becerisinin Eren'den yüksek olması sebebiyle böyle bir tercih yapıyor. Ayrıca Podolski'nin kanattaki temposu olması gerekenden düşük. Yasin'le kanattaki dinamizmi arttırmayı amaçlıyor.

Ayrıca Eren, fiziği gereği pivot forvet oynayabiliyor ama sol tarafta içeri kat etmeye çalışan Bruma, sağ tarafta orta yaptığını görmediğimiz bir Yasin var. Yani yan toplarla Eren'i besleyebilecek oyuncularımız yok. Zaten beklerimiz de Caner ve GG gibi ortacı beklerden değil.

Böyle düşündüğümüzde Riekerink'in bu tercihini yanlış bulmuyorum. Eren'i etkili kullanabilmemiz için çizgiye inebilen, iyi orta yapabilen bir kanat oyuncusu transferine ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
Bu arada, Sinan Gumus de sakat sanirim.

Bir sakatlık açıklaması göremedim ben kaçırmış olabilirim tabi. Taban sakatlığı vs diyorlardı da nasıl sakatlıksa kaç haftadır yok

Yaptılar. Hatta Almanya'ya gitmişti. Bu hafta içi gelmiş, raporlarını sunacağını falan yazmışlardı. Duruma göre maçta oynayıp oynamayacağına karar vereceklerdi.

Maç sonu Riekerink'e durumu sorulur zaten.

Tahminimce Riekerink Podolski'nin daha teknik olması ve dikine gidebilme becerisinin Eren'den yüksek olması sebebiyle böyle bir tercih yapıyor. Ayrıca Podolski'nin kanattaki temposu olması gerekenden düşük. Yasin'le kanat dinamizmi arttırmayı amaçlıyor.

Ayrıca Eren, fiziği gereği pivot forvet oynayabiliyor ama sol tarafta içeri kat etmeye çalışan Bruma, sağ tarafta orta yaptığını görmediğimiz bir Yasin var. Yani yan toplarla Eren'i besleyebilecek oyuncularımız yok. Zaten beklerimiz de Caner ve GG gibi ortacı beklerden değil.

Böyle düşündüğümüzde Riekerink'in bu tercihini yanlış bulmuyorum. Eren'i etkili kullanabilmemiz için çizgiye inebilen, iyi orta yapabilen bir kanat oyuncusu transferine ihtiyacımız var.
İyi de Yasin'in faydadan çok zararı var bence.

Riekerink'in yardımcılarına bile sözünü geçiremeyen, basiretsiz bi hoca olduğunu mu iddia ediyosun Hakan?
s
Konumundan dolayi geciremiyor olabilir, evet. Ama bu sekilde birden teknik anlamda görüs degistirmesi normal degildi, bunu anlatiyorum.

Valla nasıl açıklarsam açıklıyım bi yolunu bulur rüzgarı kendine çevirirsin nasılsa reis.o yüzden çok şaapmamak lazım
s
Hatani kabul ettigin icin saygilar reis, adamsin.

s
Konumundan dolayi geciremiyor olabilir, evet. Ama bu sekilde birden teknik anlamda görüs degistirmesi normal degildi, bunu anlatiyorum.

s

Biliyorum renkdaş, takıldım öyle. Ben de aynı görüşleri paylaşıyorum seninle, ancak Riekerink'in bu derece iplenmiyor oluşu da düşündürücü.

İyi de Yasin'in faydadan çok zararı var bence.

Yasin'in beyinsiz bir oyuncu olduğu konusuna katılıyorum ancak Podolski'nin kanatta çok durağan oynadığı da bir gerçek. Yasin zaman zaman hızlı çıkışlar yapabiliyor

Ama Podolski'yi kanada alıp, sonra da buna ekstra olarak bir ağır oyuncu daha, yani Eren'i de ekleyince bir türlü gol pozisyonuna giremiyoruz.

Yedek kulubesinde dogru duzgun adam da yok, soyle bakiyorum; stoper, orta saha, kanat, forvet transferi lazim.

Yasin'in beyinsiz bir oyuncu olduğu konusuna katılıyorum ancak Podolski'nin kanatta çok durağan oynadığı da bir gerçek. Yasin zaman zaman hızlı çıkışlar yapabiliyor

Ama Podolski'yi kanada alıp, sonra da buna ekstra olarak bir ağır oyuncu daha, yani Eren'i de ekleyince bir türlü gol pozisyonuna giremiyoruz.
O zaman sağ açık şart. Sinan kendini bitirdi.

En son haber sakat oldugu yonundeydi galiba, sonra birileri iyilesti falan demisti ama kadroda yine yokmus. Sakat degilse bunu da devre arasi gonderirler bu gidisle.

Kaprislerine devam edecekse gönderilsin zaten. Dünkü heriften kapris yiyecek durumumuz yok.

s

s

ulan hakan :asd: aslında o dönemki yorumuma sende hak veriyorsunda işte o içindeki keçi damarın yokmu o baskın geliyor sürekli.
genede hadi bukez senin dediğin olsun çünkü biliyorsun işli bi diş

Geri
Üst Alt