Gaziantepspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

s
Hangi yorumun o dönemde Osman? Cidden unuttum.
talhanınkine benzer bi yorumdu da bulamam şuan evde değilim. ayrıca transferde sözü geçmeyen oyuncu değiştirme haklarına mudahele edilen oyuncuların disiplinin kontrol edemeyen birinin daha nesi savunulur anlamam.adam baya baya pasifmiş dediğine göre. hani bu iddialarınla teorilerinle adama olan sempatiyide kaybettirirsen burada.

talhanınkine benzer bi yorumdu da bulamam şuan evde değilim. ayrıca transferde sözü geçmeyen oyuncu değiştirme haklarına mudahele edilen oyuncuların disiplinin kontrol edemeyen birinin daha nesi savunulur anlamam.adam baya baya pasifmiş dediğine göre. hani bu iddialarınla teorilerinle adama olan sempatiyide kaybettirirsen burada.
s
O yönleri elestirilir. Benim altini cizdigim konu farkli sadece.

O zaman sağ açık şart. Sinan kendini bitirdi.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Aynen, yaptığım ilk alıntıda zaten onu söyledim. Eren de zaten normal şartlarda Galatasaray'ın ancak ikinci forveti olabilir. Umut'tan sonra gelince gözlere çok iyi göründü tabi ama aynı gözler daha önce Drogba, Burak, Elmander ve Baros, Nonda, Ümit üçlülerini aynı anda aynı kadroda gördü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga'ya ne oldu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga'ya ne oldu diye sormaya geldim, 20 kişi yazmış bile. sağolun.

Simdi beyler Lines bugun oynayacak adamin ilk hatasinda sobro sobro olsa soyle olur boyle olur yorumlari gormeyiz insallah

Cikabilecek en iyi kadro cikmis, hala bok atiyosunuz beyler. :D Yasin oynamadigi maclar bariz tempo sorunu vardi, Poldiyle Eren ayni anda olmuyor.

almancı tolga raad 2milyon mangırı kıvırıyor nasıl olsa

Adam sanki bilerek sakatlaniyor hadi onu gectim sakat sakat adami almislarsa adamin sucu ne adam oynadigi zaman elinden geleni yapiyomu yapiyo almasalardi adami tepkiyi sakat adama degil onu alana vereceksin

Sabri'nin abisi Orhan gitti simdi otursun boyle kulubede zibidi.

Yedekte iki tane sağ bek olmasının ne anlamı var yahu. Yok mu altyapıda şöyle ara sıra şans verilecek, kadroya alınacak isimler. Gökay Güney mesela. Baya yetenekli olduğu söyleniyordu.

Ched ve Sinan'ın bileti kesilmiş anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt