Haber Gaziantep'te Fenerbahçe Maçı Öncesi Sarı Kart Alarmı

Gaziantep FK’de Kozłowski kırmızı kart gördü. Okereke ve Selçuk İnan’dan sonra o da Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

Eyüp te Arda ve Akbaba kırmızı görse tv tv dolaşırdı fbliler

Bu arada kartlar doğru bence ,özellikle selcuk ve kozlowski bilerek atılmak istediler çok bariz

Selçuk seni bir daha bu kulubün içinden sokan olursa onlara da yazıklar olsun

İstisnasız her hafta böyle oluyor. Hiç normal değil.

futbolcuların cezalı olmasına alıştık artık tdlerde kırmızı görüyor bi sonraki hamleyi merak ediyorum u19la çıkacaklar heralde

Selçuk çok önemli değilde
Okereke ve özellikle.kozlowski olmadan
Puan alamazlar bunlar Beşiktaş'a kaybederse puan kaybeder başka beklememek lazim

bu nasıl bir saçmalıktır en iyi iki oyuncu ve takım hocası cezalı duruma düşürülüyor. Bu kadar bariz açık net bir ligin akışına müdahale şike faaliyeti olamaz. İfb denen örgütün zaten tek puan kaybedeceği maç buydu çekilen operasyona bakın yapılan antepsel mallığa bakın.

Cezalılar bişey değil, daha durduk yere haftaya yedekte oturtulacak futbolcular var antepte.

Selçuk çok önemli değilde
Okereke ve özellikle.kozlowski olmadan
Puan alamazlar bunlar Beşiktaş'a kaybederse puan kaybeder başka beklememek lazim
Antep yine direnecektir evren kadroları geniş ama ben bu maçtan hakemden çok selcuktan tiksindim bilerek kırmızı gördü onu geçtim takımın en iyi oyuncusu arda kizildag bana göre onu oynatmadi sol beke sağ ayaklı adam oynattı
Furkan soyalp gibi skor yapan oyuncuyu oyuna dahi almadı
Yani millet zorbay filan diyorda zorbay sonlarda gelir

Antep yine direnecektir evren kadroları geniş ama ben bu maçtan hakemden çok selcuktan tiksindim bilerek kırmızı gördü onu geçtim takımın en iyi oyuncusu arda kizildag bana göre onu oynatmadi sol beke sağ ayaklı adam oynattı
Furkan soyalp gibi skor yapan oyuncuyu oyuna dahi almadı
Yani millet zorbay filan diyorda zorbay sonlarda gelir
Dirense nolur direnmek başka puan almak başka okereke ve kozlowski en önemli ayaklar gider Dervişoğlu filan oynatır onlarda gol kacirma rekoru kırar

Anlayacağın hikaye Beşiktaş maçında ya lig biter yada son haftaya kadar devam eder Selçuk inanın şunu yapmasi izah edilemez

Geri
Üst Alt