- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Fener'in pilot kulübü seviyesine gelmis Gaziantep'e sasiranlar var demek hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ,yani boşuna zorbay filan diyorlar selcuk hakeme soylendi durdu resmen gel kart ver dediDirense nolur direnmek başka puan almak başka okereke ve kozlowski en önemli ayaklar gider Dervişoğlu filan oynatır onlarda gol kacirma rekoru kırar
Anlayacağın hikaye Beşiktaş maçında ya lig biter yada son haftaya kadar devam eder Selçuk inanın şunu yapmasi izah edilemez
Sinirden gülüyorum. Çok doğru bu yazdıkların.Cezalılar bişey değil, daha durduk yere haftaya yedekte oturtulacak futbolcular var antepte.
Maalesef rtş.Sinirden gülüyorum. Çok doğru bu yazdıkların.
Kayseri çıkacak zatenfutbolcuların cezalı olmasına alıştık artık tdlerde kırmızı görüyor bi sonraki hamleyi merak ediyorum u19la çıkacaklar heralde
Kozlowski ye transfer teklif etmiş olabilirlerAynen ,yani boşuna zorbay filan diyorlar selcuk hakeme soylendi durdu resmen gel kart ver dedi
Hele o uzatmada kart gören herif aleni bilerek gördü
Fenerin rakiplerine ayar çekme olayı sebebi fenerin oyun gücünün düşük olmasi
Selçuk denen herifle ilgili portekizliyi yaladığı maçtan sonra ne dediysek o.
Bile isteye o maçta da varlık göstermedi herif.
Herif zaten koyu fenerli ve bize gelişi de kazara olmuş durumdaydı.
İçlerindeki o derin sevdayı atamayanlardan bunlar da.
Burakı da aynı selçuku da. Zaten bu iki herif ülkedeki yeni yapılanan operasyon elemanları.
Seçmiş miselçuk galatasaraylı
fener yerine trabzona gitmeyi de seçmiş biri
adam kendi ağzından fenerle anlaştık, trabzonun hocası çok istiyor biz çok iyi transferler yapacağız bizde forma şansı bulamayabilir isterse orayı değerlendirsin dediği için trabzona giden oyuncu.