- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
Yine müslümanlara saydırmak için acılmış bi başlık daha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumun hafızı şükrü hemen beğenmiş recep kardeş sende iyi biliyorsun nasıl like alınır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine müslümanlara saydırmak için acılmış bi başlık daha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumun hafızı şükrü hemen beğenmiş recep kardeş sende iyi biliyorsun nasıl like alınır![]()
Forumun hafızı şükrü hemen beğenmiş recep kardeş sende iyi biliyorsun nasıl like alınır![]()
müslümanlık budur hacılar.. müslümanlığa biraz fazla yüz verirsen, işte böyle suratının ortasına sıçar..
fetö'nün ne bok olduğu deşifre olmuşken, fırsat bu fırsat bütün cemaatleri kanırtmak için ne bekleniyor merak ediyorum?
daha kaç darbe girişimi olacak ki bu memleketin fabrika ayarlarına dönmek zorunda olduğumuzu anlayacağız?
cemaat olmadan akp varlığını sürdüremez fetö gider başka cemaat gelir çünkü akp gibi dini kullanan partilerin devlet kadrolarını bir şekilde kendi adamlarıyla doldurmaları gerekir bunu yapmanında en kolay yolu cemaatlerle işbirliği yapmaktır.
turistlerde suç bok mu var geliyorsun şu ülkeye
Yabancı olsanız biriniz şu ülkeye hele şu günlerde gelir misiniz? Mal bu turistler de.
Bu arada bu hacı amca kesin demokrasi nöbetinde en ön safta yerini almıştır. Böyle tipleri gördükçe rahmetli Kemal Sunal'ı bir kez daha hatırlıyorum.
Ulan gerizekalılar, bir kişinin yada 10000 kişinin yaptığını nasıl milyarlarca Müslümana maledersiniz ?
Müslüman olmayabilirsiniz. Müslümanlığı sevmeye de bilirsiniz . Ama bu size hakaret etme hakkı vermez. Şimdi ne kadar ateist ana avrat küfretsem hoşunuza gider mi Allah'ın cahilleri!
Bunlar sözde müslüman sadece. Müslümanliğida kendi akliyla seçmemiştir zaten. Müslüman değil diye adam mi kovulur. Müslümanliği geç Orda engel olunmadiği için hepsi adam değil.
Zaten ana avrat kufur ediliyor bana ateist oldugum icin?